IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Petra nakon prepirke OPALILA MUŽA SVIJEĆNJAKOM po glavi: Posvađali se ko će izvesti psa u šetnju… (foto)

Tridesetogodišnja Petra iz Zagreba je u stanu opalila je nevjenčanog supruga (34) metalnim svijećnjakom po glavi nakon svađe oko toga ko će izvesti psa u šetnju…

ZAGBER: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 19: IV- 2023, 00: 44… Petra nakon prepirke OPALILA MUŽA SVIJEĆNJAKOM po glavi: Posvađali se ko će izvesti psa u šetnju… (foto)

Policiju je pozvao vlasnik stana te je žena odmah uhićena, a mužu je pružena prva pomoć. Policija je otkrila kako su mu se na odjeći vidjeli tragove krvi…

Kako piše Danica.hr, nakon prepirke s vanbračnim suprugom prvo ga je ogrebala po licu i vratu, nakon čega ga je metalnim svijećnjakom udarila u područje stražnjeg dijela glave, uslijed čega je muž zadobio povrede u vidu rane razderotine na zatiljnom dijelu glave duljine 2,5 centimetara, piše u optužnici.

Policiju je pozvao vlasnik stana te je Petra odmah uhapšena, a mužu je pružena prva pomoć. Policija je otkrila kako su mu se na odjeći vidjeli tragove krvi. Djevojka je tvrdila kako se samo branila.

Čitaj još:   GUSINJE: Građani DRITANU okrenuli leđa dok je bio u službenoj posjeti... (foto i video)

-Prepirali smo se oko šetnje psa, oboje smo krivi. Ogrebala sam ga, ali to sam učinila u odbrani, i također je tačno da sam ga nekim svijećnjakom udarila po glavi. Radi se o nekom svijećnjaku od lima koji se nalazio na stolu.

Ali on me grebao, držao za lice i vukao po podu, nije me gušio. Prestali smo kad je stanodavac kucao na vrata, a potom je pozvao i policiju”, navodi se dalje.

izvor iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more