IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Duško Knežević glavni finansijer pokreta Evropa sad… (foto)

Jakov Mialtović kazao je sinoć za TV Adria da bi odbjegli biznismen Duško Knežević bio dobar svjedok i da, ukoliko bi on pristao na to, trebalo bi mu takav status i dozvoliti, i da se vrati se u Crnu Goru…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 21: IV- 2023, 17: 34… MILOŠ Nikolić: Duško Knežević glavni finansijer pokreta Evropa sad… (foto)

MILOŠ Nikolić: Duško Knežević glavni finansijer pokreta Evropa sad…

Dolazi vrijeme da se vraćaju dugovi. Samo što će ih, očigledno, umjesto Milatovića vraćati građani Crne Gore iz svojih džepova, objavio je MILOŠ Nikolić…

Nije dugo trebalo da Jakov Milatović, bivši stipendista Duška Kneževića, potvrdi moje jučerašnje tvrdnje da je upravo odbjegli tajkun glavni finansijer pokreta Evropa sad, kazao je poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) MILOŠ Nikolić. 

Čitaj još:   Izračunali smo, koliko ćete platiti sedam dana odmor u zemljama u okruženju...

Novoiazbrani predsjednik Jakov Mialtović kazao je sinoć za TV Adria da bi odbjegli biznismen Duško Knežević bio dobar svjedok i da, ukoliko bi on pristao na to, trebalo bi mu takav status i dozvoliti, i da se vrati se u Crnu Goru. Država bi, kako je rekao, trebalo da se dogovori sa Kneževićem oko arbitraže u Hagu.

Komentarišući navode Milatovića, Nikolić je kazao da dolazi vrijeme da se vraćaju dugovi.

”Samo što će ih, očigledno, umjesto Milatovića vraćati građani Crne Gore iz svojih džepova” poručio je MILOŠ Nikolić na Tviteru.

izvor Portal M.me

Čitaj još:   VIC DANA: Krenuo policajac kući i čuje nešto iza garaže i u strahu pita... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more