IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS ŠTA JE KAMERA ZABILJEŽILA: SCENA- JEZIVE POGIBIJE mladog profesora matematike kod Travnika, PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI… (foto, video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravičnog događaja. Na snimku se vidi vozač automobila koji gubi kontrolu nad vozilom i prelazi u suprotnu traku gdje se direktno sudara sa autobusom…

TRAVNIK: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27: IV- 2023, 00: 34… UŽAS ŠTA JE KAMERA ZABILJEŽILA: SCENA- JEZIVE POGIBIJE mladog profesora matematike kod Travnika, PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI… (foto, video)

Poznat identitet mladića (26) koji je izgubio život u stravičnoj nesreći…

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao mladi profesor matematike dogodila se jutros oko sedam sati u mjestu Turbe kod Travnika.

U saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu M- 5 učestvovala su dva vozila.

– U nesreći su učestvovali autobus marke “mercedes” kojim je upravljao Z. M. (65) iz Travnika i putničko motorno vozilo marke “škoda” kojim je upravljao M. Č. (26) iz Travnika.

Vozač “škode” je nastradao na mjestu dok su četiri putnika iz autobusa zadobila lakše tjelesne povrede- saopšteno je iz MUP- a SBK.

– U tragičnoj saobraćajnoj nesreći kod Travnika jutros je život izgubio 26-godišnji Mirnes Čurić. Porodici, prijateljima i kolektivu Osnovne škole “Vitovlje”, gdje je Mirnes radio kao nastavnik, upućujemo najiskrenije saučešće– navedeno je na zvaničnom Fejsbuk profilu Travnički.info.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravičnog događaja. Na snimku se vidi kako vozač automobila gubi kontrolu nad vozilom i prelazi u suprotnu traku gdje se direktno sudara sa autobusom.

Čitaj još:   SVAĐA SAVEZNIKA PRIJETI DA POTOPI EVROPU: EKONOMSKI CUNAMI se širi OD RUSIJE DO AMERIKE

Lokalni mediji prenose da je u saobraćajnoj nesreći nastradao profesor matematike i informatike u Osnovnoj školi “Vitovlje” Mirnes Čurić.

Od njega su se oprostili i iz kolektiva škole.

– Molimo Boga da se smiluje njegovoj plemenitoj duši, a da porodici, radnim kolegama i prijateljima olakša bol zbog gubitka člana porodice i člana školske zajednice- navodi se u saopštenju.

Škola je sutra proglasila dan žalosti te će časovi biti skraćeni na 30 minuta. Knjiga žalosti će biti postavljena u prostorijama škole od 8 do 15 sati.

izvor (Kurir.rs/Avaz)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more