IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS STIGLE POTVRDE IZ POLICIJE: Zbog nasilja uhapšeno pet osoba u Podgorici i na Cetinju… (foto)

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, uhapsili tri osobe zbog incidenta koji se desio nedaleko od Osnovne škole „Štampar Makarije“ u Podgorici, u kojem je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne povrede…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 29: IV- 2023, 12: 34… DANAS STIGLE POTVRDE IZ POLICIJE: Zbog nasilja uhapšeno pet osoba u Podgorici i na Cetinju… (foto)

Zbog jučerašnjeg prebijanja dječaka u blizini OŠ Štampar Makarije i tuče u školskom dvorištu na Cetinju uhapšeno je pet osoba, saopštila je danas Uprava policije koja je time potvrdila jučerašnja saznjanja medija.

“Juče oko 09.55 časova van dvorišta pomenute škole, F.K. (44), S.K. (32) i B.K. (35) su fizički napali M.P. (21) i maloljetnog dječaka starog 14 godina. Osumnjičeni su upotrijebili podesna sredstva i oštećenima zadali više udarca, usljed kojih je maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede”, kažu u policiji.

F.K., S.K. se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se B.K. sumnjiči za nasilničko ponašanje.

“U odnosu na događaj koji je prethodio incidentu, a u kojem je oštećena maloljetna djevojčica stara 14 godina, policija je prikupila obavještenja, a spisi predmeta su dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu i mišljenje”, kazali su iz Uprave policije.

Čitaj još:   Lavovsko srce, kakva pobjeda u Minhenu: NEMANJA Grbović brži od sirene, heroj nacije, Crna Gora u još jednoj drami bolja od Srbije za oproštaj od EP... (foto, video)

U odnosu na tri oštećena dječaka, koja su bili svjedoci ovog incidenta, a kojima su F.K. i S.K. zadali udarce otvorenim šakama u predjelu lica prilikom ovog događaja ispred osnovne škole, policija je protiv njih, F.K. i S.K., podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Dvije osobe lišene slobode zbog tuče na Cetinju

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući po prijavi da je juče došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom više lica u dvorištu srednje mješovite škole, identifikovali sve aktere i lišili slobode dvije osobe.

“Naime, juče oko 10.30 časova policija je postupila po prijavi i izašla na lice mjesta gdje je zatekla L.P. (18) i M.B. (18). M.B. je zadobio teške tjelesne povrede, a L.P. lake tjelesne povrede. Od aktera i svjedoka događaja su prikupljena obavještenja na navedene okolnosti”, istakli su u policiji.

Obaviješten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se N.Đ. (20) uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a da se S.P. (20) uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Čitaj još:   Vučićeva izjava od koje je MUKA svakom normalnom čoveku

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more