IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“KAO IZ HOROR FILMA”: Tinejdžer iz Beograda mjesec dana planirao zločin, imao spisak učenika za likvidaciju… (foto, video)

”Sam je radio plan ulaza i izlaza u školu i odredio je prioritetne mete”, saopšteno je na konferenciji za medije…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 03: V- 2023, 13: 14… “KAO IZ HOROR FILMA”: Tinejdžer iz Beograda mjesec dana planirao zločin, imao spisak učenika za likvidaciju… (foto, video)

Načelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić objavio je detalje tragedije koja je potresla glavni grad Srbije te je saopćio kako je Kosta Kecmanović, dječak koji je ubio osmero učenika u osnovnoj školi, krvavi pohod planirao mjesec dana.

U obraćanju medijima, Milić je rekao kako posao policajca obavlja više od 25 godina, ali da nikada nije vidio ovakav slučaj. 

“Dobili smo dojavu da jedna osoba puca po školi. Odmah su upućene patrole policije. U 8:42 pozvalo je NN lice i predstavilo se kao Kosta Kecmanović. Rekao je da je pucao u više lica u školi. Dolaskom policije utvrđena je upotreba vatrenog oružja. Ovaj posao radim 25 godina. Bio sam na hiljade uviđaja. Ovo je u srpskom društvu nezapamćeno. Vjerovatno je pitanje za cijeli sistem šta trebamo unaprijediti. Kosta Kecmanović je uhapšen odmah nakon događaja. Pronađeno je oružje kojim je izvršeno djelo”, rekao je Milić.

Čitaj još:   MILO Đukanović: NEMAM RAČUNA U INOSTRANSTVU, NI DRŽAVLJANSTVO UAE, BESMISLENA TVRDNJA DA SAM VLASNIK AMANA

Dječak K.K (14) koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, pozvao je jutros policiju i rekao da je pucao na više lica u toj školi. To je saopšteno na konferenciji za medije u Vladi Srbije. Nakon pucnjave, dječak je uhapšen.

Na licu mjesta je pronađeno oružje. Dječak je, prema navodima medija, zločin izvršio očevim pištoljem.

-Dijete je planiralo u dužem vremenskom periodu, u trajanju od mjesec dana, izvršenje ovog krivičnog djela. Učionicu istorije, izabrao je zato što je ona bila u blizini uzlaza u školu, a prvi čas je imalo njegovo odeljenje. Vatreno oružje koje je pronađeno je uzeo iz stana od oca, a osim toga, u torbi je ponio i tri molotoljeva koktela – saopšteno je na konferenciji za medije.

Dječak je, kako je navedeno, imao i spisak djece koju je planirao da likvidira.

-Sam je radio plan ulaza i izlaza u školu i odredio je prioritetne mete– saopšteno je na konferenciji za medije. Dječak je, kako je saopšteno, izvršio napad, a potom pozvao policiju, nakon čega je uhapšen.

BONUS VIDEO: Skica iz horor filma: Napadač došao sa detaljnim planom likvidacije

Čitaj još:   Slobodan FILIPOVIĆ- DPS: Utvrditi odgovornost svih koji su učestvovali u napadu na građane 5.septembra na Cetinju... (foto)

izvor N1.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more