IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOSTINO ORUŽJE SMRTI! Dječak ubica ovim pištoljem počinio masakr od kog se trese Srbija! (foto- video)

Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbjeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

Portal Republika došao je do ekskluzivne fotografije pištolja sa kojim je Kosta Kecmanović (14) juče počio devetostruko ubistvo u O.Š. Vladislav Ribnikar.

Kosta je oružje, sa kojim je krenuo u krvavi pohod u školu, koju je pohađao od prvog razreda, slikao neposredno prije izlaska iz kuće, a na jezivoj fotografiji se vide dva pištolja, municija za njih i četiri molotovljeva koktela.

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju.

Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe prije nego što pobije sve koje je planirao.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Kosovo zabranilo ulazak osobama ‘sa proruskim elementima’... (foto)

Podsjećamo, Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbjeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je danas minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. 

Pretpostavka je da se dječak na ovaj monstruozni zločin, koji je detaljno planirao mesec dana, odlučio jer je navodno bio žrtva vršnjačkog nasilja i vječito izopšten iz društva.

izvor: http://republika.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more