IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA NA CESTI! POGINULI NA MOTORU U NJEMAČKOJ: Zbog neodgovornosti UGAŠENA dva MLADA života? (foto, video)

Policija pretpostavlja da se nesreća dogodila u ranim jutarnjim satima te da dvojica tinejdžera nisu ranije otkrivena zbog visoke trave pored ceste…

KARLUHE: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak 12. VI. 2022… 10: 38… TRAGEDIJA NA CESTI! POGINULI NA MOTORU U NJEMAČKOJ: Zbog neodgovornosti UGAŠENA dva MLADA života? (foto, video)

U teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj smrtno stradala dvojica mladih Hrvata. Motociklom su izletjeli s ceste

U teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, kod Karlsruhea, u subotu, 3. lipnja, smrtno su stradala dvojica mladih Hrvata, Leon Lešnjaković i Marko Bojanovićpiše Slobodna Dalmacija.

Mladići su nastradali u nesreći s motorom. Leon Lešnjaković je smrtno stradao na mjestu događaja, a Marko Bojanović je preminuo u bolnici, šest dana nakon nesreće.

Vijest o ovoj tragediji objavila je Hrvatska katolička misija Mittelbaden čiji su članovi bili poginuli mladići.

– Leon Lešnjaković, rođen 9. 12. 2006. u Osijeku, nastradao je zajedno s prijateljem Markom Bajanovićem na motoru 3. 6. 2023. Poginuo je na licu mjesta.

Obitelj Lešnjaković došla je u Njemačku 2017. godine. Za Leonom tuguje obitelj, napose sestra Mia, te prijatelji. Leon će biti pokopan u mjestu Kandel (Pfalz) gdje obitelj Lešnjaković stanuje. Datum i sat pogreba još nisu poznati, to ćemo naknadno objaviti.

Marko Bojanović, rođen 6. 8. 2005. u Bugojnu, nastradao je nakon teške nesreće motorom zajedno s prijateljem Leonom Lešnjakovićem. Dok je Leon poginuo na licu mjesta, Marko se borio nekoliko dana za život, ali je izgubio bitku 9. 6. 2023. u gradskoj bolnici Karlsruhe.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Ne postoji autentična i legitimna crnogorska vanjska politika... (foto)

Don Ivo Nedić podijelio mu je sakrament bolesničkom pomazanja. Preminuo je u Gospodinu. Za Markom tuguje obitelj, rodbina i prijatelji. Pokop će biti u Bugojnu, datum oproštaja i pogreba još nisu poznati. Ostanimo povezani u vjeri i nadi u Gospodinu. Pokoj vječni daruj im, Gospodine, i svjetlost vječna svijetlila im. Počivali u miru Božjem. Amen., stoji na internetskoj stranici HKM Mittelbaden.

Prema policijskom priopćenju, u nedjelju, 4. lipnja, nešto prije 11 sati, radnici na terenu policiji su prijavili motocikl koji leži pored L 548 i dvije muške osobe na lokaciji oko 700 metara prije Windena u blizini Karlsruhea. Jedna je osoba već bila mrtva, druga je bila teško ozlijeđena i nije reagirala.

– Policija pretpostavlja da se nesreća dogodila u ranim jutarnjim satima te da dvojica tinejdžera nisu ranije otkrivena zbog visoke trave pored ceste. Obojica mladića nisu nosila kacige ni zaštitnu odjeću i bili su premladi da bi uopće smjeli voziti takav motocikl, priopćila je policija.

Prema navodima policije, motor s kojim se dogodila nesreća bio je zapremine 400 kubičnih centimetara. Ovisno o modelu, takvi motocikli mogu se kretati brzinom do 200 kilometara na sat. Za takav motor je potrebna vozačka dozvola za motocikl koja se može dobiti tek s 18 godina, prenosi Fenix magazin.

Čitaj još:   Krvne grupe vam OTKRIVAJU čak i koji je posao IDEALAN za vas: Oni su tačni, energični, ambiciozni, a OVA zanimanja su najprikladnija! (foto, video)

BONUS VIDEO: HORROR-CRASH: Fünf junge Menschen sterben bei Autounfall nahe Karlsruhe

izvor Jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more