IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN DONALD TRAMP! Kad je kročio u zgradu suda, stavili su mu lisice na ruke! (foto, video)

Bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa su uhapsile američke vlasti kada je ušao u sud u Majamiju gdje se suočava sa federalnim optužbama da je protivzakonito sačuvao poverljiva dokumenta kada je napustio Bijelu kuću…

MAJAMI: Svijet, Crna Hronika, vijesti. srijeda 14. VI. 2022… 00: 38… UHAPŠEN DONALD TRAMP! Kad je kročio u zgradu suda, stavili su mu lisice na ruke! (foto, video)

DONALD TrAmp odlazi avionom iz Miamija, na sudu rekao da nije kriv,… Do suda ga je ovacijama ispratilo na hiljade pristalica,,,

Bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa danas su uhapsile američke vlasti kada je ušao u sud u Majamiju gde se suočava sa federalnim optužbama da je protivzakonito sačuvao poverljiva dokumenta kada je napustio Bijelu kuću.

Tokom postupka, Trampu će biti uzeti otisci prstiju i on će se izjasniti o krivici, a sudija će doneti odluku o uslovima njegovog puštanja na slobodu, prenosi CNN.

Protiv Trampovog saradnika Volta Naute takođe je podignuta optužnica zbog opstruisanja vladinih napora da preuzme dokumenta. Tramp, koji tvrdi da je nevin, prvi je bivši predsednik protiv kojeg je podignuta federalna optužnica. 

Čitaj još:   Predsjednik Crne Gore MILO Đukanović čestitao Ramazanski bajram... (foto)

Optužbe protiv Trampa rezultat su istrage koja je počela nakon što je bivši predsednik navodno sprečavao Nacionalni arhiv da preuzme dokumenta koja su odneta iz Bele kuće i prebačena u Mar-a-Lago.

Ovo je drugi put za dva meseca da je Tramp optužen za krivična dela. Protiv bivšeg predsednika je u Njujorku podignuta optužnica u vezi sa isplaćivanjem novca jednoj porno glumici, tokom predsedničke kampanje 2016. godine, kako bi ćutala o navodnoj aferi

BONUS VIDEO: Donald Trump pleads not guilty at Miami court as he faces federal charges

izvor agencije aa

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more