IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIBOJ- Misterija paketa sa drogom u rijeci Lim: Odgovor se možda krije u filmskoj POTJRI policije za krijumčarom… (foto, video)

Otkuda marihuana u Limu– za sada se može samo pretpostaviti. Prije desetak dana na ovom potezu odigrala se jurnjava za nepoznatim vozačem koji je iz Crne Gore, iz područja Pljevlja, ilegalno ušao u Srbiju, i koji je, kako se sumnja krijumčario marihuanu….

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, petak, 16. VI. 2022… 00 38… PRIBOJ- Misterija paketa sa drogom u rijeci Lim: Odgovor se možda krije u filmskoj POTJRI policije za krijumčarom… (foto, video)

OTKUD PAKETI SA DROGOM U RECI LIM?

Mada još zvanično nije utvrđen sadržaj i težina paketa koji su pre nekoliko dana pronađeni u Limu, na toku ove reke kroz mesto Bistrica između Prijepolja i Priboja, postoji osnovana sumnja da se u njima nalazi marihuana, piše Blic.

U subotu, par kilometara nizvodno Limom od mesta nadomak Prijepolja na kome se održavalo takmičenje u sportskom ribolovu, primećeni su paketi kockastog oblika zavijeni u foliju. Nalazili su se uz lančanicu – plutajuću barijeru koja služi za prikupljanje otpada koji nosi Lim, a iz reke su ih izvukli prijepoljski vatrogasci.

U subotu, par kilometara nizvodno Limom od mesta nadomak Prijepolja na kome se održavalo takmičenje u sportskom ribolovu, primećeni su paketi kockastog oblika zavijeni u foliju. Nalazili su se uz lančanicu – plutajuću barijeru koja služi za prikupljanje otpada koji nosi Lim, a iz reke su ih izvukli prijepoljski vatrogasci.

Čitaj još:   OPSADNO STANJE: MILE, u novogodišnjoj noći na ulice izveo KORDONE POLICIJE, TURISTI PREPLAŠENI...

– Pripadnici Policijske uprave u Prijepolju i Odeljenja za vanredne situacije odmah po prijavi Granične policije da je uočeno više paketa u reci Lim, u mestu Bistrica, izašli su na lice mesta i iz reke izvukli pakete sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana. S obzirom na to da su paketi bili natopljeni vodom, nije utvrđena količina, a nakon izvršenog veštačenja biće poznato o kojoj materiji se radi – saopšteno je „Blicu“ u Policijskoj upravi Prijepolje.

U vezi ovog slučaja, rečeno je, policija preduzima sve mere iz svoje nadležnosti.

Otkuda marihuana u Limu – za sada se može samo pretpostaviti. Pre desetak dana na ovom potezu odigrala se jurnjava za nepoznatim vozačem koji je iz Crne Gore, iz područja Pljevlja, ilegalno ušao u Srbiju, i koji je, kako se sumnja krijumčario marihuanu.

Bežeći od policije vozač je uspeo da pređe Džurovski most kod Bistrice i umakne prema selu Kučin i do danas nije pronađen.

Međutim, radeći na ovom slučaju policija je uspela da pronađe automobil odbeglog krijumčara, a kasnije i u jednom napuštenom objektu kod železničke stanici u Bistrici otkrila je skoro 25 kilograma marihuane.

Da li su paketi pronađeni u subotu u reci Lim deo narko tovara koje je prevozio vozač za kojim se traga, odnosno da li je on tokom bekstva uspeo da ih baci u reku, ili su oni na drugi način dospeli u Lim, za sada nije poznato.

Čitaj još:   "CRNOGORSKI OBRAZ": Kako krše mjere, oni koji ih donose, uz brlju i Bibliju, šalju mržnju svemu, što je njima strano... (foto i vudeo)

BONUS VIDEO: Ovo su svih 13 uhapšenih vođa narko- kartela…

(Telegraf.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more