IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAŠKO Konjević: Advokati ne govore istinu, DRITAN je sve u pravu… (foto)

Advokati ne govore istinu, Dritan je sve u pravu, napisao je na Twitteru predsjednik SDP u odlasku Raško Konjević, komentarišući slučaj Do Kvon.

“NEKA ODMAH SAZOVE VIJEĆE I DA NALOG DA SE ADVOKATI PRIVEDU”

Red je, kaže ironično Konjević, sada da svi brane Dritana.

“Neka odmah sazove Vijeće i da nalog da se advokati privedu. Sram bilo ove advokate kako obmanjuju javnost”, poručio je Konjević.

Podsjetimo, advokati Do Kvona saopštili su da je Kvon negirao da je imao bilo kakvu novčau transakciju prema Spajiću, što je suprotno onome što tvrdi odlazeći premijer.

Advokati Goran Rodić i Marija Radulović RTNK su dostavili saopštenje u kojem navode da je nakon 15 časova, u prostorijama Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, započelo saslušanje, odnosno prikupljanje obavještenja od Do Kwona i Chang Joon Hana u svojstvu građana.

Specijalni državni tužilac, uz pomoć sudskog tumača, od istih je prikupljao obavještenja vezano za njihov ukupan dosadašnji boravak u Crnoj Gori, kako dok su bili na slobodi, tako i za vrijeme trajanja pritvora.

Čitaj još:   JANUŠ Bugajski: Crnoj Gori treba snažna ofanziva protiv srbizacije... (foto)

„Na okolnosti navodnog slanja pisma premijeru, ministru pravde i Specijalnom tužiocu prikupljena su obavještenja od strane Do Kwona. Do Kwon je pred tužiocem decidno negirao da je imao bilo kakvu novčanu transakciju izvršenu prema Milojku Spajiću, te da je na bilo koji način učestvovao u nezakonitom finansiranju njegove političke kampanje, kako se to spekulisalo prethodnih deset dana u medijima“, sapštili su Rodić i Radulović.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more