IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“DOKLE IDE BEZOBRAZLUK” iz BEOGRADA: Aleksandar VUČIĆ optužio premijera i predsjednika CRNE GORE- Manite se domaćinstva, nije nam do vašeg mora i planina… (foto)

Predsjednik Srbije optužio crnogorskog premijera i predsjednika da ne poštuju teritorijalni integritet njegove zemlje…

BEOGRAD- PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 18. VI. 2022… 11: 38… “DOKLE IDE BEZOBRAZLUK” iz BEOGRADA: Aleksandar VUČIĆ optužio premijera i predsjednika CRNE GORE- Manite se domaćinstva, nije nam do vašeg mora i planina … (foto)

Manite se domaćinstva, nije nama ni do vašeg mora, ni planina, ni bilo čega, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje da li bi prihvatio posredovanje Crne Gore u dijalogu između Beograda i Prištine.

Vučić se danas obratio javnosti povodom dešavanja na sjeveru Kosova, a burno je reagovao na pitanje novinara Tanju za komentar na prijedlog odlazećeg premijera Dritana Abazovića i predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da naša zemlja domaćin pregovora između Beograda i Prištine.

– Interesantno. Pitate se dokle ide nečija bezobzirnost i bezobrazluk i pitate se ima li to granica. Onda ustanovite da nema. Zamislite da Crnoj Gori neko otme dio teritorije koji god hoćete – Plav, Gusinje, Malesiju, Ulcinj… A mi onda kažemo:

Čitaj još:   EKSTRA Putovanja života: Mladi bračni parovi iz BiH na hadžu...

“Molimo vas, mi ćemo da ugostimo, imamo lijepu vilu na Zlatiboru. Sad je obnovljena vila na Fruškoj gori, kakvi možemo da vam budemo tamo domaćini to je čudo jedno”. Manite se domaćinstva, nije nama ni do vašeg mora, ni planina, ni bilo čega. Nama neko to da traži rekli bismo da smo uz bratsku Crnu Goru i ne damo na teritojalni integritet Crne Gore.

A to što vi ne poštujete teritojalni integritet Srbije, bar nemojte time da se hvalite i još da govorite kako nam tim činite dobre usluge – istakao je Vučić na konferenciji za medije.

On se zahvalio Abazoviću i Milatoviću, uz poruku da sve najbolje želi Crnoj Gori “i ništa više”.

– Nije nama potrebna stolica, ne moram ni da sjedim na njoj kad s nekim razgovaram. Samo što nemate s kim da razgovarate- poručio je ALEKSANDAR Vučić.

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more