IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji užasa: Ljubomorni bivši policajac pucao u mladića zbog poruka na mobitelu? Objavili sliku bjegunca, traže ga za pokušaj ubistva… (foto)

Pozivaju se građane ako imaju saznanja o  osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ako su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da se jave na broj telefona 192..

TROGIR: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 29. VI. 2022… 18: 58… Detalji užasa: Ljubomorni bivši policajac pucao u mladića zbog poruka na mobitelu? Objavili sliku bjegunca, traže ga za pokušaj ubistva… (foto)

Hrvatska policija traga za muškarcem osumnjičenim koji je danas oko podne na ulici u Trogiru upucao muškarca iz vatrenog oružja u glavu.

Danas nešto iza podneva, lud od ljubomore, rastrojeni je Branko Mamić (55) započeo svađu s 32-godišnjim Trogiraninom koji je sjedio u svom automobilu sa spuštenim prozorom.

Nakon što riječima nije mogao dokazati svoje sumnje, bivši je policajac B. Mamić izvadio pištolj koji je ponio sa sobom i pucao u glavu 32- godišnjaka.

Čitaj još:   TEA, POSLEDNJA PROVELA, NOĆ SA ŠABANOM: Oglasila se, žao joj, ali...

Potom je na motociklu, na kojem se dovezao u sam centar Trogira gdje je pronašao žrtvu, uputio u nepoznatom smjeru. Za njim su ubrzo nakon dojave o ovom kaznenom djelu krenuli u potragu njegovi bivši kolege policajci.

Kako je objavio Dalmatinski portal, teško ranjeni muškarac prevezen je splitsku bolnicu, stanje mu je kritično i u ovom trenutku nije izvjesno hoće li preživjeti.

Iz KBC-a Split su potvrdili da ima prostijelne rane glave i vrata.

Policija je objavila fotografiju Branka Mamića, bivšeg policajca kojeg traži zbog pokušaja ubistva u Trogiru i ranjavanja muškarca hicima iz vatrenog oružja.

– U ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi vozila BMW X5, crne boje registarske oznake ST8124K i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z.

izvor Večernji list.hr

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   RAŠKO Konjević: Nije nam potrebna proruska marionetska vlast, pitajte DRITANA Abazovića zašto nije posjetio Prištinu...
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more