IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Demokrate nastavljaju da licemjerno broje i fabrikuju afere… (foto)

Prijetnje otvaranjem novih afera koje nastavljaju da upućuju Partitokrate, koje sebe vole da zovu Demokratama, potvrdile su moje prethodno obraćanje javnosti u kojem sam naveo da su upravo one nosioci koalicije ‘Licemjerno se broji’ u kojem im pomažu Vijesti i Pokret Evropa sad, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. VI. 2022… 22: 58… MILOŠ Nikolić: Demokrate nastavljaju da licemjerno broje i fabrikuju afere… (foto)

“Da pomognemo velikom istraživačkom timu: znamo za novu aferu koju kreirate i pokušavate je vezati za pomenutu aferu stanove, baš kao što znamo da preko Brata Abaza pokušavate uticati na tužioca Vukasa Radonjića kako bi ovaj slučaj procesuirao. Istog onog Vukasa Radonjića koji štiti gradonačelnicu Oliveru Injac od krivičnog gonjenja čime ulazi u zonu krivične odgovornosti”, kazao je Nikolić.

Portparol DPS-a ocijenio je da Demokrate predstavljaju “blijedu olupinu” još jedne u nizu reinkarnacija SNP-a.

Čitaj još:   NA MOTOCIKLU KRIJUMČARIO MIGRANTA: U blizini graničnog prelaza, uhapšen je G.B. (24)... (foto)

“Pretpostavljamo i da su već spremna pera novinarskih perjanica Vijesti koje predvodi vaš novi partner u liku Lovca na dinare a koji istraživačko novinarstvo shvataju kao priliku za izliv lične mržnje i frustracija prema Demokratskoj partiji socijalista. Podržavamo rad istraživačkog tima…

Od njega je jedino ozbiljniji čuveni Centralni izborni štab Demokrata koji, baš kao i istraživački tim– ne postoji. Baš kao što ni Demokrate više gotovo da ne postoje već predstavljaju blijedu olupinu još jedne u nizu reinkarnacija SNP-a, koje se, baš kao i partija iz koje su nastali, polako gasi”, zaključio je Nikolić.

izvor Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more