IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Priboj u velikom problemu- napadi krvoločnih pasa: Nadležni pokušali da ih sklone sa ulice nekoliko građana se tome usprotivilo… (foto)

Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem sa psima lutalicama, a njihovi ujedi i napadi u centralnom gradskom području postali su svakodnevni…

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 28. VI. 2022… 22: 58… Priboj u velikom problemu- napadi krvoločnih pasa: Nadležni pokušali da ih sklone sa ulice nekoliko građana se tome usprotivilo… (foto)

U cilju rešavanja ove zaista velike muke angažovane su nadležne službe, ali izgleda da ne vredi.

Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude od napada, ali nekoliko građana pustilo životinje napolje

Šinteri koji su došli na teren i pokupili pse sa ulica u kombi naišli su pojedini građani, očigledno borci za prava životinja i svim silama se potrudili da golim rukama izvuku pse iz kombija i puste ih napolje.

Apsolutno nebzebedno se osećam, videla sam na tom snimku da je devojka prišla i napolje i iz kombija izvela psa koji je mene napao, ali i još par ljudi. Za koji svi znaju da krvoločan i opasan. Njoj svaka čast na humanosti i borbi za prava životinja, ali onda neka ona sad krivično odgovara za svaki ujed i napad koji taj pas pričini”, rekla je Marija za RINU.

Ona se prisetila velike traume i straha kada ju je upravo taj pas lutalica iz čista mira napao i ujeo. Danima od tog napada nije se usudila da izađe iz kuće iako mora ići na vežbe pošto je osoba sa invaliditetom.

Čitaj još:   BERANE: Ugroženi Romi i Egipćani, morali da napuste kuće... (foto)

“Da li ja od straha zbog takvih pasa treba da sedim u kući 24 sata da bi krvoločni psi mogli slobodno da se šetaju ulicom? Meni od kretanja, maltene zavisi život, i kako da izađem kad se ti psi ‘plaše štaka’ pa me konstantno napadaju. Aposlutno nije problem taj jedan ujed, preživela sam ga ali šta bi se desilo da me je taj pas oborio na zemlju, da sam u udarila glavom

Pad na beton ili povredila kičmu sa kojom već imam problem”, rekla je Mariju i pozvala osobu koja je izvela pse lutalice iz kombija da još jednom racionalnije razmisli o svom postupku.

– Da li ja od straha zbog takvih pasa treba da sedim u kući 24 sata da bi krvoločni psi mogli slobodno da se šetaju ulicom? Meni od kretanja, maltene zavisi život, i kako da izađem kad se ti psi “plaše štaka” pa me konstantno napadaju.

Aposlutno nije problem taj jedan ujed, preživela sam ga ali šta bi se desilo da me je taj pas oborio na zemlju, da sam u udarila glavom o beton ili povredila kičmu sa kojom već imam problem, rekla je Mariju i pozvala osobu koja je izvela pse lutalice iz kombija da još jednom racionalnije razmisli o svom postupku.

Čitaj još:   POLICIJA traži ovog ČOVJEKA zbog UVREDLJIVOG grafita na DŽAMIJI u Zagrebu

(Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more