IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TOTALNI HAOS- Francuska srlja u građanski rat, situacija GORA od kritične: OPLJAČKANA PRODAVNICA ORUŽJA U MARSEJU, tinejdžer kojega je ubio policajac bit će sutra ukopan… (foto, video)

U PARIZU su se treću noć za redom nastavili žestoki sukobi između policije i prosvjednika, a uhićeno je 875 osoba…

PARIZ: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 01. VII. 2022… 00: 58… TOTALNI HAOS- Francuska srlja u građanski rat, situacija GORA od kritične: OPLJAČKANA PRODAVNICA ORUŽJA U MARSEJU, tinejdžer kojega je ubio policajac bit će sutra ukopan… (foto, video)

U centru Marseja su večeras demonstranti opljačkali prodavnicu oružja. Ukradene su lovačke puške, ali kako javljaju, ne i municija. Ovo je saopštila policija Marseja.

Tom prilikom je uhapšena jedna osoba sa puškom, za koju se pretpostavlja da je ukradena iz prodavnice oružja.

Ozlijeđeno je 249 policajaca. Uoči današnjeg kriznog sastanka vlade Macron je objavio da su oštećene 492 zgrade, spaljeno je 2000 vozila te je podmetnuto 3880 požara, javlja AFP.

Čitaj još:   DANAS Meteorolog nema dobre vijesti: Najavio nove vremenske (ne)prilike u...

Trgovine su opljačkane, a automobili zapaljeni unatoč snažnom prisustvu policije. Francuska je rasporedila 40.000 policajaca diljem zemlje, ali to nije spriječilo izbijanje nasilja.

Neredi su počeli u utorak nakon što je policajac ubio 17-godišnjeg mladića alžirsko- marokanskog podrijetla, Nahela M, koji se automobilom pokušao odvesti kad su ga policajci zaustavili. Policajac koji je upucao Nahela ispričao se obitelji. Optužen je za ubojstvo, a njegov odvjetnik tvrdi da je “shrvan”.

BONUS VIDEO: Alors que des scènes de chaos sont signalées à Marseille,Plusieurs policiers auraient été blessés.

izvor Index.hr

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   JANUAR NOSI NOVA IZNENAĐENJA: Početak druge polovine mjeseca bez prave hladnoće, vremenska prognoza do kraja prvog kvartala… (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more