IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽELJKO Vukmirović: Đavo odnio to skidanje gaćica… (foto)

Nema sumnje da u ovoj konstelaciji Raju i Milančetu, dok se snishodljivo nude ovako ogoljeni do koske, kroz glavu prolazi ono praiskonsko pitanje– a jel’ možemo da budemo samo drugovi? Ipak, ništa od toga. Uostalom, imaju posla sa Spajketom, vjerovatno jednim od najvećih plejboja kojeg je svijet ikada vidio, bar prema sopstvenom kazivanju. I tako, nakon Francuskinje, Indonežanke, Japanke…došao je red i na ostatke Demokratskog fronta…

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, nedelja, 16. VII. 2022… 12: 38… ŽELJKO Vukmirović: Đavo odnio to skidanje gaćica… (foto)

Za jednog srpskog radikala ogrezlog u medijskoj agoniji bio je to plitak potok. Dačić neka malo peva, on će priča sa tim ambicioznim dečkom. I samo par dana nakon što je izvalio čuvenu rečenicu “Crnoj Gori nećemo ni na senku da stanemo” već je prebrojavao eventualnu raspodjelu ministarstava u budućoj Vladi Crne Gore, preventivno konstatujući cijelu priču kuknjavom “Srbima šipak”…

Piše: Željko Vukmirović

Nikad lakši posao za Vučića. I nikad gora stvarnost za ostatke Demokratskog fronta. Još kako su po proglašenju konačnih rezultata parlamentarnih izbora u svom saopštenju istakli “neporecivost i neprikosnovenost izborne volje”, te konačno suočeni sa nepodnošljivom lakoćom prolaznosti, očigledno je i da su pomireni sa činjenicom da im je ljubazno nuđenje svojih usluga projektovanom mandataru Milojku Spajiću daleko bolja opcija za opstanak u omiljenoj “dubinskoj” raspodjeli vlasti. I da oko toga nema pogađanja. A ko je uopšte spomenuo skidanje gaćica?

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Dan oslobođenja Pljevalja, nas podsjeća na obavezu da spriječimo relativizaciju istorije i poništavanje stradanja za slobodu... (foto)

Nema sumnje da u ovoj konstelaciji Raju i Milančetu, dok se snishodljivo nude ovako ogoljeni do koske, kroz glavu prolazi ono praiskonsko pitanje – a jel’ možemo da budemo samo drugovi?

Ipak, ništa od toga. Uostalom, imaju posla sa Spajketom, vjerovatno jednim od najvećih plejboja kojeg je svijet ikada vidio, bar prema sopstvenom kazivanju. I tako, nakon Francuskinje, Indonežanke, Japanke…došao je red i na ostatke Demokratskog fronta. Samim tim, to skidanje gaćica koje se nešto spominje nijednog časa nije bilo predmet bilo kakve rasprave. I oko toga, jel’te, nema pogađanja.

Zato Vučić može zadovoljno da trlja ruke. Nakon svih poniženja koja mu sa protestima defiluju pred očima, te razotkrivanja koja pristižu iz svijeta, a bogami i od one regionalne smicalice Otvorenog Balkana, stigao je da upozna novog crnogorskog predsjednika.

Za jednog srpskog radikala ogrezlog u medijskoj agoniji bio je to plitak potok. Dačić neka malo peva, on će priča sa tim ambicioznim dečkom.

I samo par dana nakon što je izvalio čuvenu rečenicu “Crnoj Gori nećemo ni na senku da stanemo” već je prebrojavao eventualnu raspodjelu ministarstava u budućoj Vladi Crne Gore, preventivno konstatujući cijelu priču kuknjavom “Srbima šipak”. Ili bi valjda bilo bolje da sve ostavimo da to on sredi? Uz malu pomoć srpske crkve. Zašto mijenjati dobitnu kombinaciju?

Čitaj još:   NOVI PAZAR: EDISOVE SESTRE-'' PORODICA NE PODRŽAVA NJEGA I LJUBAVNICU''

Svejedno, ostaci Demokratskog fronta se nigdje ne spominju. Nebitno za priču. Baš kao i njihova ponuda za budućeg projektovanog mandatara. Baš kao i nekakvo skidanje gaćica. Oko toga, bar, nema pogađanja. Neporecivo i neprikosnoveno.

Đavo odnio to skidanje gaćica. I koliko je od njih…

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more