IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA SE DEŠAVA SA MOREM? Čudna pojava u Hrvatskoj nakon nevremena: Dijele se snimci na mrežama, SVI U ŠOKU! Evo o čemu je riječ… (foto, video)

Usled obilnih kiša, u Lovranu je danas prepodne požutelo more uz obalu, a kasnije se to dogodilo i na riječkom području.

LOVREN: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 06 VIII. 2022… 00: 15… ŠTA SE DEŠAVA SA MOREM? Čudna pojava u Hrvatskoj nakon nevremena: Dijele se snimci na mrežama, SVI U ŠOKU! Evo o čemu je riječ… (foto, video)

POŽUTELO MORE U HRVATSKOJ, TURISTI SE ZABRINULI! Snimci preplavili mreže, a stručnjaci objasnili o čemu se radi!

Radi se o prirodnom fenomenu koji se poslednjih godina događa sve češće, nakon što se u kratkom periodu dogodi velika količina padavina pa se u more krenu slivati cio niz podzemnih i nadzemnih potoka, nabujalih zbog obilnih padavina.

Bujice u more tada slivaju i čestice zemlje koje ostaju da plutaju na površini, a jugo ih zadržava i “gura” prema obali.

Čitaj još:   Rus POZDNJAKOV uputio PORUKU sa nepoznate adrese:''I Vukšić imao motiv da simulira NASILNE AKTIVNOSTI i pokaže CRNOJ GORI da radi i da ga ova država treba'' (video)

Velika količina kiša izazvala je danas probleme u saobraćaju u Opatiji, gdje su poplavljene ulice, a pod vodom je, zbog nabujalog izvorišta Vrutke, pod vodom završila i Slatina.

Vatrogasci su imali nekoliko desetina intervencija na liburnijskom području, najčešće zbog poplavljenih prizemnih prostora, a saobraćaj se usmjeravao preko Novog puta pa su nastajale gužve.

BONUS VIDEO: Storm in Croatia, Mali Lošinj (Adriatic Sea)

izvor iBalkan.net/ Jutarnji list. hr

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   BOJAN Zeković: Rudnik uglja prodaje ugalj tri puta jeftinije Elektroprivredi Srbije nego građanima Pljevalja, iniciraćemo smjenu Lekića... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more