IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRST JE PREVAZIĐEN: Srednji prst postaje simbol svetosavlja, promoter projekta sveti otac Genitalije! (foto, video)

Nakon što su odbornici u lokalnom parlamentu Nikšića u subotu odlučili da neće raspravljati o smjeni predsjednika opštine Kovačevića, u svetosavskim krugovima proradio je sveti osjećaj sujevjerja i mnogi pripadnici takozvane SPC sada vjeruju da srednji prst donosi veliku moć i garantuje zaštitu svetosavskog boga. Stoga će ovaj simbol uskoro zamijeniti krst u svetosavlju, a promoter istorijskog projekta biće čuveni teoretičar zavjere, podvižnik srBskog sveta, Nemanja Kusturica – Masni, poznat po svom monaškom imenu OTAC GENITALIJE

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 07. VIII. 2023… 08: 38… KRST JE PREVAZIĐEN: Srednji prst postaje simbol svetosavlja, promoter projekta sveti otac Genitalije! (foto, video)

Neočetnički provokator, nižerangirani operativac svetosavske sekte (SS) takozvane SPC na mjestu predsjednika Opštine Nikšić Marko Kovačević Šubara, nakon pokazivanja srednjeg prsta tokom intoniranja crnogorske himne, izazvao je revolt kod većeg dijela crnogorske javnosti.

Ali njegov gnusni čin bi po svemu sudeći mogao da ima revolucionaran uticaj na svetosavlje, kako u Crnoj Gori tako i globalno!

Nakon što su odbornici u lokalnom parlamentu Nikšića u subotu odlučili da neće raspravljati o smjeni predsjednika opštine Kovačevića, u svetosavskim krugovima proradio je sveti osjećaj sujevjerja i mnogi pripadnici takozvane SPC sada vjeruju da srednji prst donosi veliku moć i garantuje zaštitu svetosavskog boga.

Božansko proviđenje nebeskog setosavlja djelovalo kroz Kovačevića koji takozvanu SPC uvodi u novu eru paraduhovnosti

Podsjetimo, u subotu, pored predstavnika otvorenih prosrpskih partija u Nikšiću – NSD, DNP i SNP, predlog za skidanje glasanja o smjeni Kovačevića sa dnevnog reda podržali i odbornici Demokrata i URA. Time su ove dvije partije salonskih velikosrba po ko zna koji put pokazale da se njihov negatorski i ponižavajući odnos prema državi ne razlikuje od odnosa koji imaju neočetničke partije.

Međutim, veliki broj svetosavaca smatra da je rasprava o smjeni Kovačevića skinuta sa dnevnog reda jer ga čuva simbol koji je od mnogih pripadnika takozvane SPC već proglašen za svetinju – SREDNJI PRST.

Podsjećamo, grupa svetosavski nastrojenih građana Nikšića organizovala je 9. jula šetnju podrške Kovačeviću.

Ako uzmemo u obzir da srednji prst simbolično predstavlja muški polni organ, odnosno kako se u drevnim kultovima nazivao – FALUS, čini se da su pripadnici svetosavske sekte, podrškom Šubari, željeli da inkorporiraju i taj element idolopokloništva u svoj parapolitički kult.

Novi simbol svetosavlja u Crnoj Gori: Brojanica i srednji prst

Uostalom, to je i očekivano za takozvanu SPC s obzirom da je jedan od najvećih njihovih duhovnika Vasilije Kačavenda, čiji je idolopoklonički odnos prema falusu dobro poznat regionalnoj javnosti.

Čitaj još:   ANKARA: Turska, želi i S- 400 i Patriot raketni sistem...

Nakon odluke SO Nikšić da ne glasa o smjeni Kovačevića, ovaj simbol je uzdignut na još veći nivo među pripadnicima, ali i funkcionerima takozvane SPC – popovima.

”Pobornici svetosavlja u Crnoj Gori su impresionirani kako je Kovačević zaštićen i kako mu zakoni i politički protivnici ne mogu ništa. Zbog toga je srednji prst u svetosavskoj sekti već počeo da dobija obrise svetinje i relikvije koja će uskoro možda zamijeniti krst na političkim litijama i raznim drugim ritualima krvi i tla koje upražnjavaju funkcioneri i simpatizeri ove sekte”, rekli su naši izvori bliski Nebeskoj Srbiji.

Ono što ide u prilog inicijativi da srednji prst zamijeni krst kao glavni simbol svetosavlja u okviru takozvane SPC, je i što taj predlog podržava najjača struja u ovoj organizaciji – kačavendistička.

Kačavenda oduševljen idejom da srednji prst postane simbol svetosavlja

”Sljedbenici najjače struje u okviru svetosavske sekte, takozvani kačavendisti oduševljeni su idejom da srednji prst bude glavni simbol svetosavlja. Jer po njihovom mišljenju krst je već prevaziđen, i potrebno je nešto novo, što je u skladu sa duhovno-seksualnim aspiracijama većine ‘vladika’ takozvane SPC”, rekli su naši izvori.

Ovu inicijativu ozbiljno su shvatili i takozvani ”vjernici” SS, i već su sastavili stihove koje će skandirati na sledećoj političkoj litiji.

Portal Aktuelno MEGAEKSKLUZIVNO je došao do ovih stihova, za koje se spekuliše da će u narednim godinama zamijeniti molitvu ”oče naš” među ”svetosavskim stadom”.

Što će nam krst,

Kad imamo srednji prst

Živio nam Kačavenda sveti

Svetinje nam niko neće oteti

Kako MEGAEKSLUZIVNO saznajemo, promoter ovog istorijskog projekta biće čuveni teoretičar zavjere, podvižnik srBskog sveta, Nemanja Kusturica – Masni, poznat po svom monaškom imenu OTAC GENITALIJE.

Prepodobni otac Nemanja Kusturica kontemplira kako da srednji prst inkorporira u simboliku ravnozemljaškog svetosavlja

On je već krenuo u promociju portabl srednjeg prsta koji može da se uvlači i izvlači po potrebi, i što je najvažnije može da se skladišti onamo gdje bi ga svetac SS Vasilije Kačavenda stavio svakom muškom pripadniku SS.

Otac Genitalije je takođe izjavio da bi ”pripadnici srpske nacionalnosti mogli bi da zatraže od Boga da im srednji prst dizajnira nekako teleskopski” da bi mogli da ga uvlače i izvlače po potrebi. Da li će predarežljivi svetosavski bog uslišiti molitve velikog pripejd svetosavskog podvižnika ostaje da se vidi.

Čitaj još:   BRAVO ZA NAŠE HEROJE Odlične vijesti: Spasioci iz BiH ispod ruševina izvukli šest članova porodice, roditelji i djeca su živi... (foto, video)

Ukoliko svetosavski bog omane, pošto se do sad pokazao prilično nepouzdan, ostaje da ”Dukljani” posude ocu Genitaliju ono o čemu mašta sveti Kačvenda.

Podsjetimo, četnički provokator Kovačević je početkom jula prisustvovao obilježavanju 13. godina nikšićkog Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom gdje je tokom intoniranja himne jasno pokazao srednji prst.

SVI UGLAS PJEVAJU NA LITIJAMA: Što će nam krst, Kad imamo srednji prst, Živio nam Kačavenda sveti,  Svetinje nam niko neće oteti!

Međutim, kako je Portal Aktuelno pisao pozivajući se na izvore bliske kačavendističkoj struji svetosavske sekte (SS), Kovačević je ustvari koristio kriptovani, odnosno znakovni jezik kojim je ispoljavao ljubavni zanos usmjeren ka njegovim duhovnim vođama Jovanu Joanikiju Mićoviću i hodajućem svecu SS Vasiliju Kačavendi.

Ko bi rekao da će ovaj naizgled groteskni i nevaspitani akt imati toliki uticaj na duhovna kretanja u okviru takozvane SPC. (U.P.A.)

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

BONUS VIDEO: himna kovacevic

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more