IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković: Nikada se bizarniji, drskiji, desničarskiji medij nije pojavio u Crnoj Gori od onoga koji je kreirao rektor UCG… (foto)

Čovjek koji je ustanovio ‘arhitekturu vjerovanja’ saobrazno svom ideološkome kredu, koji je u bujnom obliku izrazio kroz portal IN4S, čiji je tvorac i administrator, danas upravlja Univerzitetom Crne Gore. Nikada se bizarniji, drskiji, desničarskiji medij nije pojavio u Crnoj Gori, ocijenila je poslanica Demokratske partije socijalista Aleksandra Vuković.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 10. VIII. 2023… 00: 38… ALEKSANDRA Vuković: Nikada se bizarniji, drskiji, desničarskiji medij nije pojavio u Crnoj Gori od onoga koji je kreirao rektor UCG… (foto)

“Ono što ćuti kao rektor, izražava na portalu koji sije nacionalnu i vjersku netrpeljivost, na kome je sve crnogorsko, hrvatsko, albansko ili bošnjaško/muslimansko izloženo govoru mržnje i nakaradnom odnosu kojekakvih autora, u stvari, tipičnih predstavnika Jovanovićevoga “poluintelektualca””, navodi Vuković.

Kako dodaje, neobrazovani i neoduhovljeni, sa pretenzijom zaštitnika pravoslavlja i litija, ti rektorevi pokornici afirmišu ratne zločince i agresiju Rusije na Ukrajinu, sve citirajući umne mislioce, ne bismo li pomislili da u njima ima kakvoga sadržaja i ne bi li obmanuli javnost svojom prividnom intelektualnosti.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Fotelja Zdravka Krivokapića pokorila državu... (foto, video)

“Jezik ih odaje, njegova šupljost, kao i nedostatak moralnog vaspitanja. Univerzitetski status se stiče marljivim studiranjem, izvrsnim ocjenama, doktoratom, prestižnim radovima, a ne savezništvom sa kreatorem ove medijske bruke, profesorska zajednico Crne Gore.

“Razaranje čovečanstva i očuvanje duhovnih dobara ne idu jedno s drugim, kao ni skloništa od vazdušnih napada i rode na dimnjacima, a obnovljena militaristička kultura je još na samom početku bila ono što su gradovi bili na kraju: gomila krša.”, zaključuje Vuković.

izvor Standard.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković Kuč: Navijači koji su uzgajani u svjetonazorima MARKA Kovačevića brukaju klub, Nikšić i Crnu Goru... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more