IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“NEOPISIVA BOL” Ovo je žena kojoj je monstrum pucao u glavu- prijatelji i porodica šokirani zločinom…” (foto, video)

Prijatelji i porodica u šoku i bolu se opraštaju od mlade i lijepe majke…

GRADAČAC: BiH, Crna Hronika, Sport, vijesti, petak, 11. VIII. 2023… 18: 15… “NEOPISIVA BOL” Ovo je žena kojoj je monstrum pucao u glavu- prijatelji i porodica šokirani zločinom…” (foto, video)

Nevzeta Hećimović žrtva je brutalnog ubistva Nermina Sulejmanovića koje je prenosio uživo na Instagramu.

Prijatelji i porodica u šoku i bolu se opraštaju od mlade i lijepe majke.

Na njenom profilu mogu se vidjeti slike sa kćerkicom, koja je još beba.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo vidjeti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

On se nakon jezivog ubistva uključio u lajv na Instagramu i komunicirao sa svojim pratiocima mirno, kao da se ništa nije dogodilo. Tada je rekao da je upucao i policajca, ali da ne zna šta se s njim dogodilo. Tom prilikom, najavio je i da “puni pištolj i ide dalje”.

Čitaj još:   "Tina Tarner, nije se bojala smrti": Pjevačica koja je poznavala, kome će pripasti MILIONSKO BOGATSTVO legende rokenrola... (foto, video)

NERMIN Sulejmanović je potom objavio i dvije fotografije na svom profilu, prvu sa ženom i djetetom, dok je na drugoj slici sam sa kćerkom.

BONUS VIDEO: ŽRTVE POMAHNITALOG UBICE, DJETE NIJE POVREĐENO Nermin Sulejmanović prvo ubio suprugu pa nastavio krvavi pohod…

izvor Hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more