IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARIJA Zadravec- EVROPSKA PRVAKINJA: Poznatija kao Sweet Mery, predstavljala je Hrvatsku na Europskom takmičenju u seksu… (foto, video)

Porno zvijezda Marija Zadravec, poznatija kao Sweet Mery, predstavljala je Hrvatsku na Europskom takmičenju u seksu. Takmičenje je trajalo dva mjeseca, a snimalo se od 0 do 24 sata.

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 15. VIII. 2023… 10: 15… MARIJA Zadravec- EVROPSKA PRVAKINJA: Poznatija kao Sweet Mery, predstavljala je Hrvatsku na Europskom takmičenju u seksu… (foto, video)

Opisala je i kako joj izgleda dan na setu te otkrila da mjesečno zaradi od 10 do 20 prosječnih plata u Hrvatskoj.

U Međimurje se vratila s pobjedničkim peharom i 995 hiljada eura, spremna je za Svjetsko prvenstvo.

Sada je za emisiju ‘Puls Srbije‘ otkrila kako je uopće ušla u svijet filmova za odrasle.

  • Ušla sam sasvim spontano, prvo sam se počela fotkati, onda sam to objavljivala na društvenim mrežama. Svi su htjeli gledati moje necenzurirane fotke. Tako sam na nagovor fanova otvorila profil na OnlyFansu. Htjela sam probati i iskusiti nešto više. Baš me zanimalo kako to izgleda kad se snima u nekoj profesionalnoj produkciji- rekla je Marija, prenosi Kurir.
Čitaj još:   MOSTAR- OBILJEŽEN DAN OSLOBOĐENJA OD FAŠIZMA: Predsjednik UABNOR- a BiH Sead Đulić- NEOFAŠIZAM BUJA OKO NAS... (foto)
  • Snima se jedan film u jednom danu. Pripreme su takve, mnogi to ne znaju, prije svega treba napraviti zdravstvene preglede, nitko ne želi riskirati, svi obavljaju testove. Imamo dogovoreno što se i kako snima, prije toga se fotografiramo u raznim pozama, tako teče i snimanje, u suštini, znamo što radimo. Jedno snimanje traje tri sata s pauzama kako bi se dobilo sat vremena dobrog filma-opisala je svoj dan.

Također je otkrila da ne može baš utjecati na to ako joj se kolega ne svidi, već se trudi prilagoditi situaciji.

  • Ne mogu utjecati na to, većina produkcija ima svoje glumce, jednostavno bih morala prijeći preko toga, ne mogu znati s kime ću snimati. Nemam posebne kolege, ne mogu nikoga istaknuti, meni su svi super. Ja volim opuštene i vesele osobe-objasnila je glumica.
  • [VIDEO INTERVJU] Glumica Marija Zadravec otkrila nam je veliku želju!

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more