IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA SAZNANJA POSLIJE MASAKRA U GRADAČCU: Ljubavni trougao smrti, troje ubijenih i beba siroče! (foto, video)

Nakon što je višestruki ubica Nermin Sulejmanović ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, te dvojicu turskih državljana Cengiza i Denisa Ondera, društvenim mrežama krenule su polemike o tome je li nakon monstruoznih ubistava Nermin uistinu počinio samoubistvo.

Pojedini idu do te mjere da pišu kako je i dalje živ, te da je pobjegao u Italiju.

Hayat.ba objavljuje fotografiju koja je snimljena kobnog petka, a na kojo se vidi Sulejmanovićevo tijelo. On je okružen policijskim službenicima u BMW kojeg je parkirao ispred farme u mjestu Donja Ledenica, počinio samoubistvo.

Nizama je iz kuće u kojoj je živjela sa Nerminom pobjegla sa desetomjesečnom bebom samo nekoliko dana od ubistva, kada ju je Sulejmanović pretukao, a ona ga prijavila za nasilje i tražila mjere zabrane prilaska, koje je sudija Opštinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović odbila izdati.

Policija i tužilaštvo vode istragu protiv inspekora policije zbog sumnje da je imao kontakte sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Čitaj još:   Esad Bole Došljak: Napadamo klasu snova od 7sekundi u 2019.godini

Avaz navodi da je u pitanju visokopozicionirani inspektor iz policijske stanice Gradačac za koga istražitelji sumnjaju da je duže vrijeme bio u kontaktu sa Sulejmanovićem. Inspektor i Sulejmanović su navodno zajedno trenirali u teretani, a monstrum mu je neko vrijeme bio i lični trener.

Ćerka osumnjičenog inspektora, kako navode lokalni mediji, takođe je bila prijateljica sa Sulejmanovićem, ali je nakon monstruoznog zločina izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža.

BONUS VIDEO: Republika u Gradačcu posle stravičnog masakra

izvor: hajat.ba- republika.rs