IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR- BUBI MEHIĆ ĆE BITI IZRUČEN BOSNI I HERCEGOVINI: Uhvaćen na aerodromu u Beogradu zbog lažnih dokumenata… (foto)

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu u međuvremenu potvrđeno je da je Mehiću određen pritvor od 30 dan

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 16. VIII. 2023… 00: 15…  DAMIR- BUBI MEHIĆ ĆE BITI IZRUČEN BOSNI I HERCEGOVINI: Uhvaćen na aerodromu u Beogradu zbog lažnih dokumenata… (foto)

Damir Mehić Bibi (47) biće izručen Bosni i Hercegovini nakon postupka u Beogradu zbog falsifikovanja dokumenataNaime, Srbija je spremna da izruči Damira Mehića, koji je u Tuzli osuđen na 17 godina zatvora…

Razlozi za pritvor

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu u međuvremenu je za portal „Avaza” potvrđeno da je Mehiću određen pritvor od 30 dana.

– Poštovani, povodom Vašeg mejla dostavljenog upravi Trećeg osnovnog suda u Beogradu dana 15.08.2023. godine, obaveštavamo Vas da je prema osumnjičenom Mehiću Damiru, državljaninu BiH, podnet prijedlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određivanje pritvora iz pritvorskih razloga, zbog produženog krivičnog dela, koje je dovelo do overe neistinitog sadržaja – navedeno je u odgovoru Suda.

Čitaj još:   Muslimani sa akšam namaza obilježavaju Lejletu- l -berat: Noć oprosta, sudbine i želja...

Izbegnite opasnost

– Rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda u Beogradu, osumnjičenom Damiru Mehiću određen je pritvor, imajući u vidu da postoje posebne okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva osumnjičenog, a zbog produženog krivičnog dela navođenje neistinitog sadržaja – saopšteno je za „Avaz” iz sudske uprave Trećeg osnovnog suda u Beogradu.

Mehić je uhvaćen u nedelju na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, kada je pokušao da uđe u Srbiju sa falsifikovanim dokumentima.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more