IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OLIVERA Ćirković, košarkašica i članica kriminalne grupe “Pink Panter” BILA JE U GRČKOM ZATVORU, OTKRILA ŠTA ČEKA Bad Blue Boys NAVIJAČE DINAMA… (foto, video)

NEK SE Bad Blue Boys NE NADAJU PRETJERANO, NI SVOJOJ DJECI NE MOGU DA POMOGNU RODITELJI…

BEOGRAD: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 15. VIII. 2023… 09: 58… OLIVERA Ćirković, košarkašica i članica kriminalne grupe “Pink Panter” BILA JE U GRČKOM ZATVORU, OTKRILA ŠTA ČEKA Bad Blue Boys NAVIJAČE DINAMA… (foto, video)

Olivera Ćirković, nekadašnja košarkašica i članica organizovane kriminalne grupe “Pink Panter” je bila u grčkim zatvorima i govorila je o onome što čeka navijače Dinama iz Zagreba.

Nakon vijesti da 105 hrvatskih navijača ostaje iza rešetaka nakon ubistva navijača u Grčkoj, objavljeno je i kako izgledaju ti zatvori.

Hrvatski navijači su se žalili na uslove, a i međunarodne institucije ih ocjenjuju kao jako loše. Olivera Ćirković, nekadašnja članica organizovane kriminalne grupe “Pink Panter” je bila u takvim zatvorima otkrila je o čemu je riječ jer je u njima provela osam godina.

  • To što je Grčka u Evropskoj uniji, da se hrvatski narod ne nada da je to Evropska unija. Sve ide usporeno, istraga jako sporo i aljkavo, i to što nema dokaza da se ne nadaju pretjerano, na grčkim sudovima lako možeš biti osuđen bez dokaza, a na drugom sudu postoji šansa da kazne padnu. Ovo još nije ni počelo, trajat će do beskonačnosti. Oni svojoj djeci ne mogu da pomognu nikako osim finansijski da imaju novac, što više novca unutra i onda će lakše preživjeti i pritvor i zatvor– rekla je Olivera Ćirković.
Čitaj još:   IZMIR: Tramp, tražio da se pusti, Turska odbila zahtjev za ukidanje mjera Brunsonu...

BONUS VIDEO: Mazias o neredima u Atini: Ovo je početak balkanskog rata

izvor Hayat.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more