IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KUĆA MONSTRUMA NA METI LOPOVA: Kradljivci provalili u dvorište trostrukog ubice NERMINA Sulejmanovića i odnijeli vrijedne uređaje… (foto, video)

Komšije Nermina Sulejmanovića u ulici Humke u naselju Mionica kod Gradačca u kojoj je u naninoj kući živio monstrum sa nevjenčanom suprugom, tragično nastradalom Nizamom Hećimović, tvrde da je neko ukrao iz šupe ubice nekoliko kućnih uređaja za održavanje domaćinstva…

GRADAČAC: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 25. VIII. 2023… 00: 18… KUĆA MONSTRUMA NA METI LOPOVA: Kradljivci provalili u dvorište trostrukog ubice NERMINA Sulejmanovića i odnijeli vrijedne uređaje… (foto, video)

Provjereno je da su komšije ubice Sulejmanovića tvrde da je neko ukrao iz njegove šupe dva trimera i kolica. Povodom ovih tvrdnji još se niko od policije nije oglašavao. Podsjetimo, NERMIN Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu ubioo svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a brutalnu likvidaciju je prenosio uživo na Instagramu. Ubio je i oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera, a još tri osobe je ranio.

Nermin Sulejmanović
FOTO: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Čitaj još:   VUČIĆ: SVI KOJI NE MISLE KAO JA SU KRETENI (VIDEO)

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila “da se bojala za sebe i djete”.

Nermin Sulejmanović, Nizama Hećimović
FOTO: YOUTUBE/AVAZ TV

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa.

U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

BONUS VIDEO; Dosije Nermin Sulejmanović- Gradačac

Kurir.rs/ Telegraf

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more