IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“PAO” CRNOGORAC: Uhapšen PODGORIČANIN- osumnjičen da je pomagao Srbima u aferi “Tunel” (foto, video) 

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Centar”, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, uhapsili su P. M. (31) iz Podgorice zbog sumnje da je dio grupe koja je odgovorna za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 24. IX. 2023… 00: 08… “PAO” CRNOGORAC: Uhapšen PODGORIČANIN- osumnjičen da je pomagao Srbima u aferi “Tunel” (foto, video) 

Predrag Mirotić, osumnjičen da je član kriminalne grupe koja je iskopala tunel ispod Višeg suda u Podgorici…

Naime, po nalogu postupajućeg tužioca policija je uhapsila P. M. (31) iz Podgorice.

Naime, po nalogu postupajućeg tužioca policija je uhapsila P. M. (31) iz Podgorice. Njemu se na teret stavljaju krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja, putem pomaganja.

Njemu se na teret stavljaju krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja, putem pomaganja.

Mirotić je policiji poznat od ranije i povratnik je u izvršenju krivičnih djela. Suđeno mu je za prevaru, kao i zbog optužbi da je bio dio grupe koja je 2019. godine, prijeteći pištoljem radnicima, opljačkala benzinsku pumpu “Montenegro petrol” u Podgorici.

Čitaj još:   SKANDAL I UŽAS- Vučićev kum učestvovao u udesu na Dedinju: „Meklarenom“ se zakucao u ogradu, povređene dvije žene... (foto)

Predragu Mirotiću se sudilo 2017. da je prevario preduzeće “Tehno Lux”, bio je osumnjičen da je izradio četiri falsifikovana pečata preduzeća Cogent Comunications Montenegro (CCM) i zloupotrijebio ih prilikom ovjere naloga za prenos novčanih sredstava u Societe Generale Montenegro banci.

On će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Njemu se na teret stavljaju krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja, putem pomaganja.

BONUS VIDEO: NAGLAS – Šta je pokazao slučaj “Tunel”?

izvor Agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   LEGENDARNI CRNOGORSKI TRENER SLOMIO SE OD BOLA ZA UBIJENOM KĆERKOM: Preuzeo ruksak i na vrata škole zalijepio smrtovnicu... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more