IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Rak uživaju, Bik ima udvarače, Blizanci se opuštaju, Lav uživa, Djevica u poslu, Vaga u ljubavi sa Škorpijom, Strijelac nema probleme, Jarac bijesan, Vodoliju i Ribe služi zdravlje. Ovo je dnevni horoskop za 01.10.2023. godine. 

Ovan

POSAO
Imaćete priliku da odlučite da li želite dodatne obaveze i veću odgovornost ili ne. Razgovarajte sa starijim kolegama o tome.
LJUBAV
Emotivnu stranu života ste zapostavili i doveli ste vašu vezu u krizu i natjerali ste partnera da sumnja u vas. Razmislite zašto je tako? Da li i dalje želite vezu sa svojim partnerom?
ZDRAVLJE
Napetost.

Bik

POSAO
Bićete rastrgani zbog mnogih obaveza, što poslovnih što porodičnih. Nijedna situacija nije laka i svaka će od vas zahtijevati maksimum.
LJUBAV
Emotivni život će biti zadovoljavajući i pun strasti. Uživajte u njemu! Samcima sleduje dobar period, idite u ljubavni lov Bikovi!
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO
Moraćete da upotrijebite sav svoj šarm i diplomatičnost da biste stekli status na radnom mjestu i da biste poboljšali vaše materijalno stanje.
LJUBAV
Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu. Samcima ne preporučujemo da ulaze u veze u narednih 10-ak dana.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Rak

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od povjerenja.
LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Pazite, takve veze obično ne traju predugo.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

Lav

POSAO
Vaši poslovi, isplanirani i vješto strateški odrađeni, biće plasirani u javnost, što vam je i bio cilj. Nemojte biti skromni i čestitajte sebi što ste ostvarili svoj cilj.
LJUBAV
Veoma emotivno reagujete na partnerove riječi i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Dobro, šta je tu strašno?
ZDRAVLJE
Uravnotežite ishranu.

Čitaj još:   Tatjana platila baštovanu da joj ubije muža, onda se desio šok i obrt... (foto)

Djevica

POSAO
Nalazićete su u situacijama koje će od vas iziskivati sasvim drugačije ponašanje od onoga koje je u vašoj prirodi. Završiće se sve samo ne onda kada ste vi to zamislili.
LJUBAV
Skloni ste pretjeranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.
ZDRAVLJE
Muči vas nesanica.

Vaga

POSAO
Moraćete da uložite maksimum sebe i svoju ljubaznost da bi sve prošlo kako treba. Osmjeh i ljubaznost će biti vaše najjače oružje.
LJUBAV
Pokušajte da definišete vaše želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmjeriti kako da se ponaša, a vašu vezu ćete sigurno obogatiti!
ZDRAVLJE
Ne ignorišite tegobe koje imate, već posjetite ljekara.

Škorpija

POSAO
Pokušajte da ne pričate šta osjećate već samo radite po svom osjećaju sa što manje riječi. Imaćete nezgodnu situaciju sa neprijateljem koji to nikada nije ni krio da jeste.
LJUBAV
Zaljubljeni ste i djelujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Zapamtite, za ljubav je uvijek potrebno dvoje!
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

Strijelac

POSAO
Osjetićete u jednom trenutku da vam posao opada sve usled lošeg aspekta povezanog sa vašim finansijama. Ovo je prolaznog karaktera.
LJUBAV
Obratite pažnju na osobu koja vam je u suštini tajna podrška i pokušajte da se otvorite i uđete u solidnu ljubavnu vezu još danas, ukoliko ste sami.

ZDRAVLJE
Nemate veće probleme.

Jarac

POSAO
Poslovi bi trebalo da se prošire, ali su pregovori promjenljivi i nesigurni. Vi ste navikli na tačnost jer sve što nije tako izbacuje vas iz kolosjeka.
LJUBAV
Miješate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dvije stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osjećanjima, zamislite kako bi vama bilo da se neko igra sa vašim osjećanjima…
ZDRAVLJE
Loša vam je cirkulacija.

Čitaj još:   VRIJEME, Temperatura skače na +10 C, hoćemo li u prelazu na 2019 imati SNIJEG ILI KIŠU...

Vodolija

POSAO
Imaćete mogućnosti da ostvarite neke poslove, ali nećete imati volje. Nezainteresovani ste za bilo kakav vid obaveza.
LJUBAV
Krijete svoja osjećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Imaćete priliku da se predstavite u pravom svjetlu. Pamet u glavu, kako god da nastupite.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Ribe

POSAO
Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedjelje. Nemojte oklijevati već sada dajte sve od sebe.
LJUBAV
Pozovite osobu koja vam već neko vrijeme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa koljenom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more