IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“ISTANBUL JE TO”- Edin Džeko u spotu koji je oduševio Tursku: Pokvario mu se automobil, evo ko mu je priskočio i pomogao… (foto, video)

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko glavni je akter jedog reklamnog spota kojeg je objavio njegov Fenerbahče.

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, Sport, subota, 30. IX. 2023… 07: 48… “ISTANBUL JE TO”- Edin Džeko u spotu koji je oduševio Tursku: Pokvario mu se automobil, evo ko mu je priskočio i pomogao… (foto)

Kao junak svih koji vole Fenerbahče, ali i velika zvijezda, reprezentativac BiH se pojavio u vrlo interesantnom reklamnom spotu kojeg je objavio Fenerbahče, a u kojem se reklamira jedna naftna kompanija u Turskoj.

Džeki se u reklami pokvario automobil (Foto: Screenshot/Fenerbahce)

Džeki se u reklami pokvario automobil (Foto: Screenshot/ Fenerbahce)

Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko glavni je akter jedog reklamnog spota kojeg je objavio njegov Fenerbahče.

Džeko je od svog dolaska u Fenerbahče postao pravi junak navijača ovog slavnog istanbulskog kluba. Fener niže pobjede kao na “traci” od starta nove sezone, a Džeko je jedan od razloga za to jer igra sjajno i opravdava kapitensku traku koju nosi od prvog meča u klubu.

Čitaj još:   OVO JE SPEKTAKL SA NEBU: Arapska "Nada" oduševila fotkama Marsa, evo šta je zabilježeno na Crvenoj planeti... (foto)

U reklami navijači Fenerbahčea slave Džekin gol, a u tim trenucima jedan od njih govori kako je on zaslužan za Džekine uspjehe.

Ostali navijači u nevjerici pitaju kako je moguće da je pomogao Džeki da uspije jer je naš reprezentativac odrastao u Bosni i Hercegovini.Tada je navijač opisao priču u kojoj se Džeki pokvario automobil. Radnja se “dogodila” u istanbulskom naselju Beykozda gdje Džeko nije mogao nastaviti put zbog kvara na automobilu.

Džekinim “mukama” tada je bio kraj jer je ušao u automobil navijača koji priča ovu priču pa je naš reprezentativac stigao na utakmicu na vrijeme.

Reklamni spot je nazvan: “Džekin put do uspjeha nije bio lagan”.



izvor iBalkan.net
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more