IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Izborom ANDRIJE Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, CRNA GORA dobija antizapadnu i prorusku parlamentarnu većinu… (foto)

Ovakvim razvojem događaja, ipak, i finalno će pasti maske na političkoj sceni i više neće biti nikakve mimikrije…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 10. 2023… 11: 08… MILOŠ Nikolić: Izborom ANDRIJE Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, CRNA GORA dobija antizapadnu i prorusku parlamentarnu većinu… (foto)

Eventualni izbor Andrije Mandića na čelno mjesto Skupštine Crne Gore, značio bi i definitivan otklon državne politike od evropskih integracija, prozapadnog puta i euroatlantske agende, kazao je Miloš Nikolić, portparol DPS Crne Gore.

“Dodatno, ovakav izbor stvorio bi presedan u svjetskoj politici da lice koje je osumnjičeno u postupku za terorizam protiv sopstvene zemlje i prvostepeno presuđeno na 5 godina zatvora postane najviši državni funkcioner u državi protiv koje je planirao izvršenje terorizma– kako navodi optužnica Specijalnog državnog tužilaštva…

Čovjek koji je rekao da Putina doživljava kao svog predsjednika, postao bi član Savjeta za odbranu i bezbjednost države koja je članica NATO saveza?!”, kazao je Nikolić u saopštenju.

Čitaj još:   BRZI RAST OBOLJELIH: U RS- u 24 nova slučaja, 14 u Hercegovini zaraženih korona virusom... (foto)

Kako je dodao, ovakvim razvojem događaja, ipak, i finalno će pasti maske na političkoj sceni i više neće biti nikakve mimikrije.

“Svi oni koji budu dio parlamentarne većine čija je okosnica četnički vojvoda, agent velikosrpskog nacionalizma i ruski poslušnik, definitivno će potvrditi da su dio antizapadnih snaga koji Crnu Goru vide i doživljavaju isključivo kao prćiju Aleksandra Vučića“, zaključuje Miloš Nikolić, portparol DPS Crne Gore.

izvor analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more