IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan umoran, Bik nervozan, Blizanci brbljivi, Rak pretjeruje u poslu, težak dan za Lava, Djevicu savjetuje Jarac, Vaga traži pažnju, Škorpija u problemu, Strijelac pod stresom, Vodolija ne miruje, a Ribe žive u prošlosti. Ovo je dnevni horoskop za 28.10.2023. godine.

OVAN
POSAO: Mogući su izuzetno veliki dobici na koje niste računali. Bićete i više nego zadovoljni, svojim uspjehom i pohvalama od strane drugih. LJUBAV: Zaljubljeni ste do ušiju već neko vrijeme. Danas je pravi dan da povučete prvi potez. ZDRAVLJE: Mislite uvijek pozitivno.

BIK
POSAO: Ovaj dan može biti stresan, naročito ako ste mladi, ambiciozni a niste u stanju da se izborite sa autoritetima. LJUBAV: Vama bliske osobe, prijatelji i članovi porodice uzalud će vam dijeliti savete. Upali ste u pesimističnu fazu. ZDRAVLJE: Jaka nervoza.

BLIZANCI
POSAO: Oni koji se bave trgovinom, turizmom građevinarstvom imaju veliki napredak. Shvatili ste da su saradnja i partnerstvo najčešći princip vašeg uspjeha. LJUBAV: Slobodni Blizanci mogu očekivati susret sa zanimljivom osobom na nekom skupu zatvorenog tipa. ZDRAVLJE: Osjećate da imate dovoljno energije.

RAK
POSAO: Verujete da možete da nađete način kako da sa nekim obnovite saradnju. Sprovedite namjere u delo. LJUBAV: Partner je nepredvidiv u svojim reakcijama. To nije dobro za dalji tok ljubavnog života. ZDRAVLJE: Bol u gornjem delu vilice. Posjetite stomatologa.

LAV
POSAO: Saradnja sa vatrenim znacima može biti uspješna ako niste oboje nerealni ili imate pretenciozne ideje. LJUBAV: Naporan dan za one koji su često skloni raspravama. Usamljeni ostaju i dalje sami. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

Čitaj još:   VELIKI show u NSRS- u: Uličarenje predsjednice Skupštine Srpske... (foto, video)

DJEVICA
POSAO: Ne ulazite u rasprave sa Blizancima i Ribama. Vaši načini rada se toliko međusobno razlikuju da nema poente u daljoj raspravi. LJUBAV: Naporan period za one koji su često skloni raspravama, stoga se trudite da ne kritikujete partnera previše. ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

VAGA
POSAO: Skloni da tražite oslonac u timskom radu i u onima u koje možete imati povjerenja. Vi najbolje funkcionišete u zajednici! LJUBAV: Odustanite od prevelikih očekivanja kada je u pitanju neko zbog koga ste se već dovoljno nervrirali. ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO: Prilično ste svojeglavi i nefleksibilni kada je posao u pitanju. Trebalo bi da imate tolerancije prema onima koji nisu toliko sposobni. LJUBAV: Ne odustajte od veze sa osobom koja vam je privržena, naročito ako se radi o Ribi ili Ovnu. ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

STRIJELAC

POSAO: Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste prevazišli konflikte u kolektivu sa kojima ste duže vreme suočeni. LJUBAV: Imate potrebu za flertom i promjenama, pa ne obraćate mnogo pažnje na osjećanja vašeg stalnog partnera. ZDRAVLJE: Puni ste elana.

JARAC
POSAO: Povoljan period u kome možete dobiti ponudu za posao u medijima ili nekoj izdavačkoj kući. Finansije u porastu. LJUBAV: Prilika da se sretnete sa nekadašnjom simpatijom. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

VODOLIJA
POSAO: Danas ste nerealni jer vas pozicija na poslu tjera na to. Nemojte samo da lažno optužite nekog za grešku koja se vama potkrala. LJUBAV: Imate velike oscilacije u raspoloženju. Očekujete da vas partner razumije. ZDRAVLJE: Dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. septembar 2021. godine

RIBE
POSAO: Uspjeh ako radite u okviru umetnosti ili nekoj kulturnoj instituciji i najvjerovatnije ćete biti u prilici da iskažete svoje talente LJUBAV: Uživate u osobi od koje niste očekivali strast. Zajedno planirate budućnost. ZDRAVLJE: Osjećate se mlado.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more