IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA Babović- digitalni četnik i normalizator fašizma… (foto)

Ko prati društvene mreže zna za digitalni kartel koji čvrsto stoji uz litijanere i Crkvu Srbije, a koji svesrdno normalizuju novi narativ- da je promovisanje ratnih zločinaca prosto stvar identiteta.

Jedan od vrlih kucača tastature, redovni hvališa promo kuvara i drvośeče Jakova Milatovića je izvjesni Nebojša Babović, predstavnik aktuelne vladajuće većine i beranski artikulator urbanizovanog četništva što je šljivu, gibanicu i kokardu brendirao u borbu za demokratske vrijednosti.

Taj i takav Babović ostrvio se na Fakultet za crnogorski jezik i književnost te manijakalno, nešto poput Gojka Raičevića s bilbordima, uzeo komentarisati rad njegovih profesora. Sramotan čin tužiteljke Snežane Šišević da na odgovornost pred sudom pozove Bobana Batrićevića zbog njegove kritike klerikalizacije Crne Gore i slavljenja ratnih zločinaca, Babović je kvarno interpretirao kao odgovoran čin jer je, zaboga, Batrićević “komitovao”.

Poručiću nešto Baboviću. Dolazim iz popovske kuće. Moj đed je bio antifašista. Strijeljan je u Drugome svjetskom ratu od četnika i Talijana, samo zato što je o saradnicima okupatora mislio isto što i Batrićević. Posljednju pričest koju su mu pred strijeljanje ponudili četnici s gađenjem je odbio pljunuvši ih: “Nije ovo krv Hristova, ovo su splačine fašističke!”.

Čitaj još:   VRIJEME ZA VIKEND: Danas oblačno, sutra snijeg... (foto)

Zato, Baboviću, mani se ćorava posla i ne opterećuj digitalni prostor svojim glupostima. Koliko si bitan, pokazuje činjenica što je tvoje pisanje jedino dostojno portala IN4S jer ti jedino takvi mogu prenijeti stav. Tebi i Goranu Daniloviću. Između vas nema razlike, obojici vam je FCJK fiksacija.

Nećemo vam se puštiti, siguran budi.

Za Antenu M piše: Nikola Popović

izvor: antena

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more