IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. novembar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan se troši, Bik mašta o Ribi i Raku, Blizanci razočarani, Lava ljubomoran, Djevica izolovana, Vaga u nezgodnoj situaciji, Škorpija dominantna, Strijelac u punoj formi, Jarac želi sigurnost, Vodolija hladna. Ovo je dnevni horoskop za 03. novembar 2023. godine.

OVAN

Potrebno je da promjenite način komunikacije sa poslovnim okruženjem. Poradite na smirenosti i strpljenju. Svjesni ste da niste spremni da povlačite nove poteze ili da ulazite u ljubavne rizike. Mogući su problemi sa infekcijama.

BIK

Moguće je da je pred vama dosta komplikacija i da će vam biti potrebno mnogo vremena i strpljenja da sve riješite. Vašem partneru može biti teško da razumije trenutke u kojima ste pasivni. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Budite malo otvoreniji u pokazivanju svojih sposobnosti i talenata koje posjedujete. Moguće je da planirate pokretanje veze sa osobom sa kojom ste ostali na nekoj neraščišćenoj situaciji iz prošlosti. Problemi sa očima.

RAK

Riješili ste da napravite plan za nove poslovne obaveze koje vas očekuju. Spremni ste da mijenjate stvari. Tokom današnjeg dana ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi veoma nježne i lijepe emocije. Urinarni trakt je osjetljiv.

LAV

Dobro se snalazite na novom poslu. Prija vam atmosfera koja je zavladala na ovom planu. Očekuje vas izuzetno povoljna situacija na polju ljubavi. Uskoro ćete ući u novu vezu koja će trajati. Nervni sistem vam je osjetljiv.

Čitaj još:   VIC DANA Lisica, magarac i vuk bi da otvore vlastitu ZADRUGU i firmu...

DJEVICA

Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Sve ide onako kako ste zamislili.Ukoliko imate partnera, postepeno ćete poboljšati komunikaciju i odnos sa njim. Odlično se osjećate u svojoj koži.

VAGA

Moguće je da postoje problemi koji moraju da se riješe u kraćem vremenskom roku. Moguće je da niste spremni da prihvatite okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Ozbiljnija kriza je nastupila. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Nemojte da rizikujete ni sa novcem ni sa poslom jer vam današnji dan može donijeti samo komplikacije i štete. Stara ljubav vam se vraća iako niste sigurni da li je želite u svom životu. Povedite računa o srcu.

STRIJELAC

Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Ako imate partnera, očekuje vas povoljna atmosfera za odnos sa njim. Bićete zadovoljni vezom. Mogući su problemi sa želucem.

JARAC

Budite spremni da se posvetite poslu jer ćete tokom današnjeg dana imati dosta veći broj obaveza. Duboko ste zaljubljeni i spremni na sve kako biste voljenoj osobi omogućili da pored vas bude iskreno srećna. Srčani problemi.

VODOLIJA

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite bolju zaradu u narednom periodu. Očekuje vas veoma povoljan period za posao. Možete da očekujete zanimljiv razvoj situacije sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa stomakom.

Čitaj još:   JOKER ZOVI- Haos u kvizu ‘Ko želi biti milioner‘: Zvao ženu za pomoć, na telefon se javio- muškarac! (foto, video)

RIBE

Moguće je da vas očekuje manja svađa u poslovnom okruženju. Potrudite se da date svoj maksimum da stvari izgladite. Očekuje vas veoma zanimljiv flert i komunikacija sa osobom koju poznajete. Problemi sa zglobovima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more