IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikola ZIROJEVIĆ: “Evropa sad 2″ je čudo neviđeno… (foto)

Nikola Zirojević (Socijaldemokrate Crne Gore) iznio je svoje zapažanje o Spajićevom ponašanju na sjednici na kojoj je izabrana Vlada. Po njegovom mišljenju Milojko Spajić se ponašao kao tinejdžer, ističući da je to neozbiljan pristup.

“Pet minuta nisu mogli da ga smire koliko se smijao Ibrahimoviću”, podsjetio je on.

Program „Evropa sad 2″ je opisao kao čudo neviđeno.

“Nema ga, ne vidimo ni obrise, kad god pitamo šta podrazumijeva, kako će se povećati plate i pnezije – ne dobijamo odgovor”, rekao je Zirojević.

On bi volio bi da čuje šta taj program podrazumijeva.

“Koji su izvori novca za povećanja? Protiv povećanja, naravno, nismo, ali me zabrinjava najava da će se podići minamalna penzija, a da to neće pratiti povećanje ostalih penzija”, poručio je.

Vrlo im je, kazao je, sporan izbor Andrije Mandića za predsjednika Skupštine.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: "U pravu je Zoki"- Više inča ima Miljanićev televizor, nego Vlada poslanika koji je podržavaju.. (foto)

“Ne zbog njega lično, već zbog političke opcije koju predstavlja, zbog ideologije koju predstavlja, zbog odnosa međunarodne zajednice prema političkoj opciji koju predstavlja i zbog silnih, silnih poruka naših ključnih međunarodnih partnera da je ulazak ZBCG u Vladu za njih neprihvatljiv”, rekao je on i dodao da se ne može reći da ZBCG nije u Vladi.

Ocijenio je da većina nije nestabilna.

“Oni se veoma lijepo slažu. Reći ću vam interesantan detalj – kada se glasalo za izbor predsjednika parlamenta, glasanje je tajno, Spajić je zaokružio listić ispred Mandića. Dakle, donio ga je na sto za kojim je Mandić sjedio i tamo je zaokružio”, istakao je Zirojević.

izvor: adria.tv

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more