IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U CRNOJ GORI: U ROŽAJU SVE PLIVA! Poplavljene ulice, kuće i mostovi, voda ušla i u prostorije Hitne pomoći- Izlile se rijeke, mještani BEZ STRUJE… (foto/ video)

Nevrijeme praćeno jakom kišom je zahvatilo Rožaje, od juče u poslijepodnevnim satima i trajala je tokom čitave noći, što je uslovilo da se Ibar i gotovo sve njegove pritoke izliju iz korita. Obilna kiša izazvala je poplave i u Tivtu, gdje je poplavljena zgrada Hitne pomoći, a voda je opkolila i OŠ “Marko Miljanov” u Bijelom Polju koja je skratila časove na 30 minuta.

Prema prvim procjenama, poplave su napravile veliku materijalnu štetu na objektima i infrastrukturi.  Posebno je kritično u slivu Županice. U Bijelom Polju jutros je i evakuisana jedna žena.

Put prema Gornjoj Lovnici i Ćosovici je u jutarnjim satima zatvoren. Lovnička rijeka je na mostu prema Kučanskoj džamiji napravila branu i poplavila okolne kuće, a nekoliko ulica je zatvoreno za saobraćaj.

Čitaj još:   VELIKO SLAVLJE I ČESTITKE IZ SANDŽAKA- POVODOM POBJEDE ERDOGANA: "Vaša pobjeda znači dobro za cijeli ummet" (foto, video)

Ništa bolja situacija nije ni u naselju oko Pepića kuća, most preko Ibra je preplavljen, a okolne kuće poplavljene.

izvor agencije AA