IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zlatne Lavice dobile još jednu desetku iz patriotizma: Odgovor za “nulu” VLADE Dritana Abazovića… (foto, video)

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Branislav Nenezić kazao je da današnja pobjeda crnogorskih rukometašica na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj, predstavlja odgovor za ‘nulu’ Vlade na čijem čelu je bio Dritan Abazović...

GETEBORG: Svijet, Sport, vijesti, nedelja 10. 12. 2023… 13: 09… Zlatne Lavice dobile još jednu desetku iz patriotizma: Odgovor za “nulu” VLADE Dritana Abazovića… (foto, video)

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Branislav Nenezić kazao je da današnja pobjeda crnogorskih rukometašica na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj, predstavlja odgovor za “nulu” Vlade na čijem čelu je bio Dritan Abazović.

“Danas su Zlatne lavice dobile još jednu desetku iz patriotizma i ljubavi prema svojoj Crnoj Gori kao odgovor za “nulu” Vlade Dritana Abazovića. Da je vječna Crna Gora”, napisao je Nenezić u objavi na mreži X.

Zlatne lavice su, kaže on, još jednom održale lekciju ljubavi i požrtvovanja prema svojoj zemlji i svom narodu.

“Predstavnici saveza veliki stepen profesionalizma iako ih je vlada “lažnog cara Šćepana malog 21.vijeka”, Dritana Abazovića na svjetsku smotru najboljih rukometašica svijeta ispratila sa “nulom” iz državnog budžeta”, kazao je funkcioner SD- a.

Čitaj još:   Upaljeni crveni alarmi: Nova uzbuna- oglasile se sirene, napadi se nastavljaju, broj žrtava raste... (foto i video)

Navodi da isti stepen “patriotizma” prema crnogorskim lavicama pokazale su i državne firme, koje “nisu za njih imali “prostora” u budžetu”.

“Sramota je cijele Crne Gore što one koje su najveće radosti donijele naciji ovako tretiramo. Za sve što radite, i za sve sto ćete uraditi, veliko hvala i izvinite, ali svanuće nova majska zora, a do tada makar dlanovima uvijek uz vas”, stoji u objavi.

Crnogorske rukometašice danas su zabilježile pobjedu protiv reprezentacije Senegala. Time su izabranice Bojane Popović upisale četvrtu pobjedu u pet odigranih mečeva na Svjetskom prvenstvu i uvećale šanse za plasman u sljedeću fazu takmičenja.

Čitaj još:   UŽAS: Prijetnja upućena redakciji Antene M u Podgorici... (foto)

BONUS VIDEO. Rukomet EP(Z) 2022/09/11,Podgorica ,Poljska-Crna Gora 23-26 (Himna CG)

izvor CdM.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more