IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAMARA Nikčević: Siroti mali žbiri… (foto)

Novinarka Tamara Nikčević reagovala je na tekst direktora NVO Media centar Gorana Đurovica, a u kojem se, kako navodi, pominje u negativnom kontekstu. Njeno reagovanje prenosimo integralno.

” Mora da je litijaška većina– liše URA– opet prevarila direktora Media centra, notornog Gorana Đurović, čim je danas ovako zalelekao protiv novoizabranog v.d. direktora RTV Podgorica…

Vazda gladna i vlasti i sile, ta medijska neznalica, sudeći barem po danas objavljenoj ponjavi- saopštenju, očito nije uspjela da na mjesto direktora Gradske TV instalira nekog od svojih vojnika. Otuda kuknjava!

Naravno, niko nije očekivao da će samozadovoljni paž URA protestovati protiv novog brutalnog napada na crnogorske novinarke, ne; ali jeste da će se taj vazda budni trećepozivac URA, svojim petparačkim etiketiranjem moje malenkosti, pridružiti opštoj hajci, te najaviti ko će a ko ne “uskoro biti na Gradskoj TV”.

Čitaj još:   Vođa sekte seksualnih robova proglašen krivim...

Kako “brat” Đurović zna za koga gradska vlast sprema giljotinu? Koji mu to čo’ek reče? Koji god!… Siroti mali žbiri! Tamara Nikčević, novinarka “, navodi Nikčević.

izvor: gradski.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more