IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O SUROGAT MAJCI KOJA JOJ JE RODILA DIJETE: Pomogla je da se ispuni moja najveća životna želja! (foto)

Pjevačica i jedan od najljepših vokala u Regionu, Marija Šerifović, dobila je sina pomoću surogat majke.

Dječak Mario rođen je na klinici u Los Anđelesu početkom decembra 2023. godine. Marija Šerifović u tajnosti drži informaciju ko je otac, ali i ko je žena koja je rodila njeno dijete. Ipak, o odnosu sa surogat majkom je riješila da progovori, kada je istakla da su imale veoma blizak odnos.

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede… – rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku.

Prije toga je i sama pokušavala da se ostvari u ulozi majke, ali joj, nažalost, nije uspjelo.

Čitaj još:   STRAVA PRIZORI iz Kramatorska: Ruski agresori raketirali Lavov, novi podaci o ruskim gubicima od početka agresije... (foto, video)

– Prije nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspjela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor – ispričala je ona za Blic.

Inače, Marija je još u novembru otputovala u Ameriku, kako bi bila uz surogat majku poslednjih mjesec dana trudnoće.

izvor: blic.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more