IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČAN SLUČAJ- LEDI KRV U ŽILAMA: Ubio trudnu bivšu djevojku, prije zločina na Instagramu ostavio jezivu poruku… (foto)

Vanessa Ballan (27) pronađena je mrtva u selu Spineda di Riese Pio X, u italijanskoj pokrajini Treviso. Trudnica je živjela sa suprugom Nicolom Scapinellom. Uzbunu je digla susjeda koja je nazvala nadležne vlasti, prenosi Fokus.ba.

Policija za ubistvo sumnjiči državljanina Kosova Bujara Fandaja (41) kojeg je žrtva poznavala od ranije i kojeg je prošlog oktobra prijavila zbog uhođenja, piše Euronews, prenosi Index.

Uviđaj je pokazao da je napadač prvo istukao Ballan po licu, a zatim najmanje sedam puta izbo u grudi. Njezin suprug je za vrijeme napada bio kod kuće te se sada nalazi u stanju šoka. Policija za sada nije pronašla oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Par, koji je u braku od 2012., ima četverogodišnjeg sina. 27-godišnjakinja je bila u trećem mjesecu trudnoće s drugim djetetom i radila kao prodavačica u Eurospinu.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA ZA BAJRAM: OTAC PRIJAVIO NESTANAK SINA a onda javili JEZIVU vijest iz policije... (foto)

Blic navodi kako je Fandaj neposredno nakon ubistva na Instagramu i TikToku objavio pjesmu sa stihovima: “Takav sam, odmah ti dajem srce, transparentnost i iskrenost, ali ne pomišljaj na to da me zaj..eš jer ako mi ispadneš iz srca, nećeš se vratiti tamo.”

izvor: fokus.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more