IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Konkurenciji ćemo zadati nove domaće zadatke… (foto)

Vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković je, na sjednici Opštinskog odbora u Tivtu, izrazio uvjerenje da će i drugi politički subjekti u Crnoj Gori slijediti primjer DPS-a kada je u pitanju dalja implementacija procesa demokratizacije i uvođenja novih trendova i evropskih standarda.

DPS se, kaže Živković, uvijek temeljila na vrijednostima koje čine srž Crne Gore, a to su sloboda, pravda, jednakost i demokratija.

– U januaru naredne godine bićemo prva partija na političkoj sceni Crne Gore koja će predsjednika i potpredsjednike birati neposrednim putem, dakle, glasanjem svih članova.

Duboko sam siguran da ćemo time još jednom biti pokretač novih pozitivnih promjena u Crnoj Gori, te da ćemo na taj način zadati nove domaće zadatke našoj političkoj konkurenciji ali i poslužiti im kao svijetli primjer njihove dalje emancipacije i hvatanja koraka sa savremenim svijetom – rekao je Živković.

Čitaj još:   MREŽA III Droga i oružje: U toku velika akcija, pretresi na 21 lokaciji... (foto)

Obraćajući se članovima OO DPS-a u Tivtu Živković je kazao da kako ovdje okupljene, tako i sve druge članove partije širom Crne Gore vežu zajedničke ideje budućnosti.

– Budućnost Crne Gore mora biti evropska, savremena i napredna. Ponosan sam što na temelju tih ciljeva danas ja, a sjutra neko drugi kao predvodik, zajedno sa svima vama dajemo ključan doprinos u ostvarenju i očuvanju državnih interesa.

Zato i u narednom periodu, mudro i pametno kao i do sada, moramo istrajati u zajedništvu i nastaviti da stvaramo platformu za dijalog, saradnju i rješavanje problema kako bismo izgradili još pravedniju, razvijeniju građansku i evropsku Crnu Goru- zaključio je Danijel Živković.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more