IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EPILOG SNAŽNOG ZEMLJOTRESA KOD ZENICE: JEDNA OSOBA POVRIJEĐENA, OŠTEĆENA DVA VOZILA NA ULAZU U TUNEL VRANDUK Oštećene zgrade, građani u panici… (foto, video)

Zeničane uznemirio večerašnji zemljotres, brojni građani izašli na ulice… Kako javlja EMSC, zemljotres je bio jačine 4.7 stepeni po Richteru…

ZENICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 31. 12. 2023… 00: 40… EPILOG SNAŽNOG ZEMLJOTRESA KOD ZENICE: JEDNA OSOBA POVRIJEĐENA, OŠTEĆENA DVA VOZILA NA ULAZU U TUNEL VRANDUK Oštećene zgrade, građani u panici… (foto, video)

Brojni građani Zenice večeras su izašli na ulice nakon snažnog zemljotresa koji je registrovan deset kilometara sjeverozapadno od ovog bosanskohercegovačkog grada.

Za sada, nisu prijavljene informacije o većoj materijalnoj šteti na objektima, ali građane je večerašnji zemljotres veoma uznemirio.

Prema prvim informacijama, epicentar zemljotresa bio je najbliži području Nemile, a na ovaj dio upućene su brojne policijske patrole.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. novembar 2018. godine

Ono što se zna jeste da je na magistralnom putu na ovom dijelu došlo do odrona, ali nisu poznate informacije da li je odron prouzrokovan zemljotresom.

Ukoliko ste snimili fotografije ili video štete nakon zemljotresa sve materijale možete poslati na naš Viber broj 061/ 967- 751…

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more