IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA u Sandžaku: Danas dženaza SUADU Tahiroviću, ocu dvoje djece- TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT… (foto)

PRIJEPOLJE, Sandžak – Za Prijepolje je danas tužan dan, nakon tragične smrti Suada Tahirovića (40), cijenjenog i poštovanog majstora, koji je tragično nastradao u nesreći na radnom mjestu.

Nesreća se dogodila na otpadu koji je u vlasništvu Miroslava Ljujića, poznatog kao “Miki”. Prema izvještajima, Tahirović je pao s krova otpada, uslijed čega mu je pukla lobanja. Bio je odmah hitno prebačen u bolnicu u Beogradu, ali, unatoč naporima liječnika, nije preživio nakon operacije.

Suad Tahirović bio je poznat u svojoj zajednici ne samo kao vješt majstor specijaliziran za ugradnju fasada i izolacija na objektima i kućama, već i kao osoba koja je uživala veliko poštovanje svojih sugrađana.

Tragedija je tim veća jer je Tahirović iza sebe ostavio suprugu Amru Halilović Tahirović, sina Darisa i kćerku Dariju. Njegova prerana smrt ostavila je duboki trag u srcima svih koji su ga poznavali.

Čitaj još:   PRIJEPOLJE: MERZAN TAHIROVIĆ POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO!

Dženaza polazi sutra u 13:30 sati od Vakufske džamije, a džanaza namaz i ukop će se obaviti na mezarju Brajkovac.

Očekuje se da će mnogi sugrađani prisustvovati kako bi učestvovali u boli sa porodicom i odali počast ovom voljenom članu zajednice. Naša redakcija poziva građane svih gradova Polimlja da prisustvuju dženazi i pruže podršku jedinstvu u ovim teškim trenucima.

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more