IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. januar 2024. godine

Ovan očekuje novac, Bik pozajmljuje, Blizanci rade sa omaldinom, Rak kupuje poklon, Lav nervozan zboh šefa, Vaga mijenja kolektiv, novo nešto za Škorpiju, Strijelac ima dobar dan, Vodolija pod pritiskom, Ribe jakog imuniteta. Ovo je dnevni horoskop za 11. 01. 2024. godine.

Ovan

Posao: Moguće je da vas tokom ovog dana očekuje izvjesno usporavanje, što zbog vaših a većim dijelom zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Što zbog poslovne okupiranosti, što zbog nekih finansijskih briga, tek neće vam danas prioritet biti ljubavna sfera.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Nemojte se demoralisati ukoliko vam neki planovi propadnu, tek vas očekuje obilje novih mogućnosti.

Ljubav: Moguće je da vas očekuju ljubomorni komentari sa druge strane, pa će vam biti potrebno dosta živaca da sve nekako izgladite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ukoliko dođe do naglog povećanja obima posla, i nekih zahtjevnih situacija podrazumijeva se da zatražite i prihvatite pomoć od najbližih saradnika.

Ljubav: Pokažite spremnost na kompromis kada su vaši zajednički interesi u pitanju.

Zdravlje: Osjetljivost grla, pluća.

Rak

Posao: Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost u vašem poslovnom okruženju. Budite strpljivi.

Ljubav: Ukoliko postoje i najmanje nesuglasice ili neriješena pitanja vašeg partnerskog odnosa, evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste, ili bolje razumijete greške druge strane.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Budite taktični u komunikaciji sa autoritetima ispoštujte ih maksimalno moguće, iako se po nekim pitanjima ne slažete u potpunosti u ovom trenutku.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. avgust 2021. godine…

Djevica

Posao: Astrološki aspekti najavljuju otvaranje novih poslovnih mogućnosti za većinu Djevica, a mnogi bi mogli dobiti priliku da učestvuju u nekim procesima reorganizacije.

Ljubav: Posebno lijep dan mogli bi da očekujete na polju ljubavi. Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Vagama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez nervoze, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Nije loš dan da se posvetite dešavanjima na ljubavnom planu. Makar neki fini znak pažnje usmjeren ka voljenoj osobi, mogao bi da unese dodatno dobro raspoloženje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju, ili da dopustite da vas unervoze i čine da reagujete ishitreno.

Ljubav: Mogli biste da očekujete jedan od uspješnijih dana u sferi ljubavi, samo pod uslovom da preuzmete inicijativu i tako pokrenete ciklus novih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Obaveza nikad više, budite racionalni, ne započinjite sa novim dok prethodno ne završite sa starim jer samo tako imate realne šanse da sve izgurate bez većih poteškoća.

Ljubav: Bilo bi lIjepo da relaksirano provedete dan u sferi ljubavi. Opustite se i uživajte u razmjeni najfinijih emocija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac

Posao: Napravite plan i organizujete se na najbolji mogući način. Morate odrediti šta je prioritetno i usmjeriti se samo na tu oblast, jer rasplinutost na više strana neće donojeti rezultate.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, imate sve moguće predispozicije za zadovoljstvo, za dobra i kvalitetna nova poznanstva, za nove i stare ljubavne početke. Na vama je izbor.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. oktobar 2023. godine

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Posao: Možete računati da će vam tokom ovog dana non stop iskakati neki sitniji i krupniji problemi naročito u komunikaciji sa nadređenima ali i saradnicima.

Ljubav: Suzdržite se od kritika i povišenih tonova, pokažite malo više strpljenja i razumevanja i za potrebe druge strane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Malo konfuzije su već napravljene precizne planove može Ribama danas unijeti neko od saradnika. Pokušajte da ne ulazite u bespotrebne rasprave.

Ljubav: Slobodne Ribe, u periodu ste kada zračite i svakako privlačite poglede suprotnog pola. Danas biste mogli da očekujete bar jedno zanimljivo novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more