IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Đuričković: Neka DRAGAN Krapović, objasni NATO- u, da nije u pravu kada govori o malignom uticaju Srbije na region… (foto)

Manipulacija građanima i međunarodnom zajednicom iz poslaničkih i partijskih klupa, kako dodaje Đuričković, može proći, ”ali kao ministar odbrane, suočavanje s tim izazovom je zahtjevnije i nosi ozbiljne posljedice”

Ministar odbrane Dragan Krapović trebalo bi da objasni NATO-u kako nijesu u pravu kada govore o malignom uticaju Srbije na region, poručio je danas funkcioner Socijaldemokrata Miloš Đuričković.

“Kada govorimo o negativnom uticaju Srbije u Crnoj Gori, bilo bi fer da ministar Krapović argumentovano brani svoje stavove na narednim NATO sastancima i susretima s EU. Važno je da im jasno objasni da su dosadašnji pogledi EU i NATO na uticaj Srbije u Crnoj Gori, bili netačni tokom svih ovih godina”, kazao je on.

Manipulacija građanima i međunarodnom zajednicom iz poslaničkih i partijskih klupa, kako dodaje Đuričković, može proći, “ali kao ministar odbrane, suočavanje s tim izazovom je zahtjevnije i nosi ozbiljne posljedice”.

Čitaj još:   SINIŠA KOVAČEVIĆ: "Vučić više nije predsjednik, samo mu to još nisu javili"!

“Koliko god se zaklinjali na vjernost i posvećenost evropskoj ideji, ovih dana isplivavaju antievropski stavovi i potezi parlamentarne većine i članova Vlade. Krapovićevi stavovi samo su potvrda da je i 44. Vlada daleko od evropskih vrijednosti. Još jedan mućak”, zaključio je Đuričković.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more