IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Hoće li MILOJKO Spajić reagovati, na četničko orgijanje u PLJEVLJIMA? (foto, video)

Bivši pljevaljski imam Samir Kadribašić na društvenoj mreži X osvrnuo se na ovaj događaj, kazavši da je to četničko orgijanje

“Morem plovi jedna mala barka, morem plovi jedna mala barka.…. Pa se javi đeneralu Dražii, pa se javi đeneralu Draži. Čiča Dražo, gde je moje dete, čiča Dražo, gde je moje dete? Čuvaju ga srpske bajonete…”, stihovi su kojima se sinoć u multinaocionalnim i multikonfesionalnim Pljevljima uz trobojke dočekala Pravoslavna Nova godina.

Bivši pljevaljski imam Samir Kadribašić na društvenoj mreži X osvrnuo se na ovaj događaj, kazavši da je to četničko orgijanje.

“I noćas na djelu četničko orgijanje u Pljeviljima”, napisao je on i pitao premijera Milojka Spajića “dokle više ovako?

Ima li ova država vlast, MUP i Spajića pitao je Asmir Pućurica, potpredsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Čitaj još:   MUNJEVITA AKCIJA: SIPA u RS- u, uhapsila više osoba osumnjičeni za ratne zločine... (foto, video)

“Još jedan u nizu fašističkih performansa plaćenih novcem građana Pljevalja. Fašizam, u svom četničkom obliku, našao je utočište kod onih koji su nam nametnuli ekonomske teme umjesto podjela, a ekonomske teme pogledajte u videu ispod”, napisao je on na X-u, dijeleći video koji je objavio Kadribašić.

Uz iste stihove, samo na drugoj lokaciji, Pravoslavnu Novu je dočekao i rukovodioc Službe za građane Glavnog grada Podgorica Vladislav Dajković.

Brojni građani dijele ove video snimke uz pitanje: Hoće li država reagovati, na, kako kažu, nacionalističke izlive u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na sredine gdje vjekovima žive različite konfesije.

izvor: aktuelno.me

Čitaj još:   MILOJKO Spajić i zvanično priznao ANDRIJU Mandića za komandanta parlamentarne većine... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more