IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TREBA VIDJETI I DOŽIVJETI: Navijači dočekali “lavove”, na aerodromu u Podgorici… (foto, video)

Rukometaši Crne Gore vratili su se večeras iz Minhena, a na Aerodromu u Podgorici dočekali su ih navijači uz pjesmu “Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim te”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 18, 01. 2024… 00: 22…  TREBA VIDJETI I DOŽIVJETI: Navijači dočekali “lavove”, na aerodromu u Podgorici… (foto, video)

Crnogorski rukometaši su sinoć završili nastup na Evropskom prvenstvu, gdje su upisali poraze od Mađarske i Islanda, dok su sinoć savladali Srbiju.

Na podgoričkom aeordromu dočekalo ih je stotinjak navijača, a igrači su potpisivali autograme, pjevali navijačke pjesme…

Navijači su dočekali rukometaše Crne Gore na aerodromu u Podgorici.

“Lavovi” su završili sedmi nastup na 16. Evropskom prvenstvu u Njemačkoj na 14. mjesto, a kao treći u grupi C.

Izabranici Vlada Šole su odigrali tri meča na jednu loptu, a u prva dva kola doživjeli su poraze od Mađarske (26:24) i Islanda (30:29), dok su sinoć u super uzbudljivom okršaju savladali Srbiju (31:30) golom Nemanje Grbovića u posljednjoj sekundi.

Čitaj još:   MILORAD Dodik: "Objavio, da polije Minska, i Rusiji, dolazi u posjetu Crnoj Gori..." (foto, video)

Nažalost, jedna pobjeda nije bila dovoljna da se naši momci nađu u glavnoj fazi u Kelnu, međutim Mirko Radović i drugovi pokazali su još jednom kako se bori za dres sa državnim grbom i da mogu da se nose i sa najvećim evropskim selekcijima.

Doček crnogorskih rukometaša pogledajte ovdje.

izvor gradski portal.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more