IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Reforme u DPS- u donose i nov pristup politici– reorganizaciju i stalnu komunikaciju sa građanima… (foto)

Svjedoci smo vremena punog izazova, vremena koje zahtijeva mudrost, zajedništvo i posvećenost, kazao je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, na skupu u Tuzima.

Govoreći o potrebi reforme partije, Živković je naglasio da ona ne znači samo personalne i strukturne promjene, već i novi način pristupa politici, u skladu na novim vremenom i političkim ciljevima koje smo postavili.

Zajedništvo, posvećenost, reorganizacija i otvorenost prema građanima, dodao je on, “temelji su na kojima će graditi novu viziju DPS-a”.

Živković se osvrnuo i na oblasti koje će biti fokus partije i partijskih politika u narednom periodu.

“Od izuzetnog značaja su nam sistemska reforma obrazovanja, jednake šanse za zdravstvenu zaštitu, pažljiva socijalna politika, održiva ekonomska politika koja podstiče razvoj i sistem vladavine prava, bez kompromisa”, naglasio je Živković.

Čitaj još:   MARINIKA Tepić odgovorila VUČIĆU: Jasno je da se češe gdje ga svrbi... (foto i video)


Kandidat za predsjednika DPS-a je istakao da će se na temelju ovih programskih principa, partija vratiti na vlast.

“Spremni smo da preuzmemo odgovornost i budemo lideri Crne Gore posvećene Evropi i politici koja različitosti smatra za bogatstvo, a ne polugu za podjele”, istakao je Živković.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more