IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI “21. maj”: PES poput oscilirajućih kripto valuta– do pola je DPS, od pola neočetnička intendantura… (foto)

Ideološki osvrt na parlamentarne stranke odražava svu njihovu živopisnu hipokriziju, saopštili su iz GI “21. maj”.

Prema njihovim riječima, vodeća vladajuća stranka je primjer ideološke fantazme.

“PES je poput oscilirajućih kripto valuta. Do pola je DPS, od pola neočetnička intendantura”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, Demokrate sa miropomazanim crvenim kravatama glume “lijevi centar”. Za njih, kako ističu, ljevica znači parazitizam u javnom sektoru i socijalno misionarstvo o državnom trošku. 

“Zato je Mandićeva NSD odista “ideološki” profilisana. Radi se o stranci perifernih velikosrba koje Vučić koristi za identitetske viceve i živi dokaz da u Crnoj Gori još nije ugaslo napaćeno srpstvo. S druge strane, imamo spektakl od opozicije”, dodaju u saopštenju. 

DPS, prema njihovim riječima, opšte poznat pod osnivačkom parolom “u ime domovine za svoju korist”, “satrije se “braneći” Crnu Goru od unutrašnjih i spoljnih neprijatelja”. 

Čitaj još:   STANKO Radulović: Srbija od Tokija do Milvokija... (foto, video)

“Pritom, dok uporno glumi političku desnicu umotanu u zastavu i sa rukom na srcu, katkad naglasi da su i oni socijalisti, što naravno izaziva urnebesan smijeh u javnosti”, smatraju u GI “21. maj”. 

Kako dodaju, tu su i svi drugi koji su u orbiti ovih fantomskih socijalista, dok djeluju kao njihovamikro-posluga ili ogranci etničkog preduzetništva. 

“Na kraju preostaje još ucviljena URA, stranka u kojoj ideologiju uče kao podvalu na veliko. Međutim, nakon svih vratolomija, ostala je samo Porfirijeva zahvalnica za otpadničko saučesništvo prilikom uzurpacije crnogorske sakralne imovine”, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more