IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA- ODLUKA SUDA ZA PREKRŠAJE: Sarajliji 15 dana zatvora zbog nezaustavljanja na znak “Stop”… (foto)

Sarajlija H.Ž. (44) osuđen je na kaznu zatvora od 15 dana, jer se sinoć u Budvi nije zaustavio policijskim službenicima na znak ‘Stop'…

BUDVA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 04, 01. 2024… 13: 00… BUDVA- ODLUKA SUDA ZA PREKRŠAJE: Sarajliji 15 dana zatvora zbog nezaustavljanja na znak “Stop”… (foto)

Sarajlija H.Ž. (44) osuđen je na 15 dana zatvora jer se sinoć u Budvi nije zaustavio policijskim službenicima na znak “Stop”, saopšteno je iz Budvanskog suda za prekršaje,  saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Njemu je Sud za prekršaje u Budvi uz zatvorsku kaznu izrečena i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji CG u trajanju od četiri mjeseca.

“Dana 04.02.2024.godine okrivljeni H.Ž. (1980) iz Sarajeva, oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, jer prethodne večeri nije stao na znak ‘Stop’ koji su prilikom kontrole saobraćaja na propisan način istakli pripadnici Uprave policije CB Budva”, navodi se u saopštenju tog suda.

Čitaj još:   VUČIĆ IDE REDOM, NAPAO I Memedovića: Lažne suze foliranata... (foto, video)

“Kao strani državljanin, odmah po izricanju kazne je sproveden u UIKS Spuž na izdržavanje”, istakli su iz Suda za prekršaje u Budvi.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more