IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. mart 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan mijenja mišljenje, Bik u punoj snazi, Blizanci zure, Rak dobro, Lav srećan, Djevica zadovoljna, Vagi treba odmor, Škorpija rješava zadatke, Strijelac razdragan, Jarca čekaju promjene, Vodolija dominra, a Ribe imaju uspješan dan. Ovo je dnevni horoskop za 13. mart 2024. godine.

Ovan
POSAO: Zakašnjenje važne isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju centralni dio vašeg poslovnog plana. Ipak, uspješno ćete prevazići ovaj problem.
LJUBAV: Romantičan ljubavni susret sa osobom koju ste nedavno upoznali obojiće ovaj dan lijepim bojama proljetne ljubavi.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Bik
POSAO: Uprkos tome što ne volite promjenjivu poslovnu situaciju, ovaj period će vam donijeti upravo tu vrstu izazova.
LJUBAV: Nesuglasice sa partnerom i vaša nervoza mogu doprinijeti negativnoj atmosferi, prepunoj tenzije. Razgovor i zajedničko opuštanje riješiće taj problem.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

Blizanci
POSAO: Očekuje vas veoma uspješan poslovni dan. Rezimirate proteklu nedjelju i imate mnogo razloga da budete zadovoljni.
LJUBAV: Poslovne obaveze udaljile su vas od partnera i realno niste imali vremena za to da mu se posvetite. Ovo veče vam donosi konačno više vremena za privatan život. Očekuje vas veoma lijep provod sa partnerom.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Rak
POSAO: Danas će vam sve ići od ruke. Uspješno ćete završiti važan dio posla, a problem može da iskrsne samo na nivou saradnje sa nekim problematičnim saradnikom.
LJUBAV: Uživate u lijepom i harmoničnom periodu sa partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju zasnivanje porodice i proširenje porodice.
ZDRAVLJE: Poteškoće sa disanjem.

Lav
POSAO: Odličan dan za finansije, jer će vam danas stići i neke uplate novca koje je trebalo da stignu mnogo ranije. Ovaj dan donosi vam uspjeh, posebno ako se bavite nekretninama i građevinom.
LJUBAV: Zahlađenje u vezi s partnerom možete preduhitriti, ako mu budete posvetili malo više vremena.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Čitaj još:   VIC DANA: Mo­že li ČOČE ože­nje­n ČOVJEK da bu­de sre­ćan? (foto)

Djevica
POSAO: Na poslovnom planu vam se mogu pojaviti nove ponude koje mogu da najave veliku prekretnicu. Iznenadno poslovno putovanje i uspjeh u saradnji s inostranstvom mogu obilježiti ovaj dan.
LJUBAV: Ovaj dan je idealan za rješenje neke sporne situacije u okviru vaše porodice.
ZDRAVLJE: Osjetljivost grla.

Vaga
POSAO: Pravite malu rekapitulaciju poslovnih zbivanja protekle nedjelje. Zadovoljni ste uspjehom koji ste postigli, a dobili ste i pohvale pretpostavljenih.
LJUBAV: Vaša potreba za ljubavlju je pojačana i osjećate da vam je potrebno mnogo više pažnje i nježnosti.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Danas ćete biti u situaciji da improvizujete rješenje, a najbolje bi bilo da se konsultujete sa iskusnijim kolegom.
LJUBAV: Možda niste spremni da se ozbiljnije obavežete, pa slobodno to dajte do znanja i partneru da ne bi došlo do podizanja tenzije i nerazumijevanja.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Strijelac
POSAO: Akcenat je svo vrijeme na saradnji sa stranim kompanijama ili putovanju u inostranstvu da radite.
LJUBAV: Neki stari problem počeo je ponovo da tinja između vas i partnera. Današnji dan mogu obilježiti ljubomorne scene i prepirke, ali će se sve završiti burnim izlivima strasti.
ZDRAVLJE: Zapušen vam je nos.

Jarac
POSAO: Budite oprezni u komunikaciji s poslovnim partnerima i sa nadređenima, postoji velika mogućnost nesporazuma i previda. Jedna pogrešna riječ bi mogla da vas povede stranputicom.
Zdravlje: Promjenjiva sreća na ljubavnom planu obilježiće ovaj dan. Može se desiti da taman pomislite da ste pronašli svoju srodnu dušu, a da vas ta osoba razočara.
ZDRAVLJE: Neraspoloženi ste.

Čitaj još:   KURTI, HLADNO PRIZEMLJIO VUČKA:„Ništa od sporazuma i ukidanja sankcija, sve dok Srbija…“ (foto)

Vodolija
POSAO: Akcenat današnjeg dana je u potpunosti na dogovorima i pregovorima. Ovaj dan posvetite osmišljavanju novog strateškog plana za narednu radnu nedjelju i pripremite rezervni plan.
LJUBAV: Slobodne Vodolije očekuje romantičan izlazak sa jednim Lavom ili Vagom.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Ribe
POSAO: Posebno obratite pažnju na detalje prilikom pregovora sa novim saradnicima, postoji izvjesna doza rizika danas. Situacija na poslovnom planu će biti promjenjiva i moguća su razna iznenađenja.
LJUBAV: Različito viđenje vaše veze može da dovede do nesuglasica između vas i partnera.
ZDRAVLJE: Osjetljivost stomaka. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more