IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Biralište u Podgorici biće otvoreno do 20 sati: Glasanje za predsjednika Rusije i u Crnoj Gori… (foto, video)

U Crnoj Gori je glasanje na ruskim predsjedničkim izborima organizovano u zgradi Amabsade Rusije u Podgorici. Biralište je otvoreno od osam do 20 časova…

PODGORICA: Crna Gora. Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 17. 03. 2024… 16: 32… Biralište u Podgorici biće otvoreno do 20 sati: Glasanje za predsjednika Rusije i u Crnoj Gori… (foto, video)

Ruski državljani koji žive u Crnoj Gori danas glasaju na izborima za predsjednika Rusije. U našoj zemlji je glasanje na ruskim predsjedničkim izborima organizovano u zgradi Ambasade Rusije u Podgorici.

Detalj ispred ambasade Rusije, Foto: Mediabiro

Detalj ispred ambasade Rusije, Foto: Mediabiro

Na glasačkom listiću su četiri kandidata, od kojih je jedini favorit aktuelni predsjednik Vladimir Putin, koji je na putu da obezbijedi još jedan šestogodišnji mandat.

Na internet stranici i društvenim mrežama Ambasade nema informacija o broju ruskih državljana koji imaju pravo glasa u Podgorici, ali je poznato da u Crnoj Gori zvanično boravi oko 27.000 Rusa.

BONUS VIDEO: Izbori u Rusiji, Glasanje ruskih državljana u Podgorici KADROVI

“Kako biste glasali, morate lično posjetiti glasačko mjesto i pokazati pasoš koji je validan”, navodi se na veb stranici Ambasade.

“Za sada je glasalo 5.000 ruskih državljana, a oko 1.000 izbornih listića je još ostalo. Sve je za sada u najboljem redu iako ne možemo vidjeti unutra, mi volonteri i zaposleni Ambasade obavljamo svoj posao najbolje što možemo i nismo registrovali probleme”, kazala je volonterka Evgenija.

Čitaj još:   OPOMENA, NE KUPUJTE OVU HRANU: Sadrže sastojke koje izazivaju rak, DAJEMO IH I DJECI... (foto)

Državljani Rusije koji žive u Crnoj Gori danas izlaze na izbore za predsjednika Rusije

U Crnoj Gori je glasanje na ruskim predsjedničkim izborima organizovano u zgradi Amabsade Rusije u Podgorici. Biralište je otvoreno od osam do 20 časova.

Bonus video: Izbori u Rusiji, ANKETA sa ruskim državljanima u CG

Na glasačkom listiću su četiri kandidata, od kojih je jedini favorit aktuelni predsjednik Vladimir Putin, koji je na putu da obezbijedi još jedan šestogodišnji mandat.

Bonus video: Izbori u Rusiji, urednik The Insider, Oleg Pshenichny

izvor Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more